Manažér mäsa.
Majster mäsiar


Hľadáme mäsového gurmána, ktorý bude vedieť uspokojiť chute mestských šeliem. Ktorý vo Frankfurte nehľadá centrálnu banku ale párky, do Čierneho lesa nejde pre odtiahnuté auto, ale pre skvelú šunku a vôňa Oravy preňho znamená zaúdenú arómu slaninky. Ak nepovažujete haggis, pastrami, či carpaccio za cudzie slová a v žilách vám koluje mäsová marináda, potom budete pravdepodobne náš človek. A ak máte chuť prekonávať prekážky, riadiť najvoňavejšiu časť našej prevádzky, robiť svoju prácu poctivo a s nadšením, potom vám vieme ponúknuť post, ktorého hlavnou odmenou je práca na inšpiratívnom projekte, príjemné pracovné prostredie a samozrejme adekvátna mzda.

YEME: plnochutné potraviny

Sme tím ľudí, ktorí sa po rokoch skúseností rozhodli priniesť na slovenský trh koncept obchodu s potravinami, v ktorom sa snúbi poctivý prístup s milým personálom, čerstvé dobroty s lokálnou kvalitou. Chceme dokázať, že aj u nás je možné predávať kvalitné potraviny tak, aby sa červenali naše paradajky a nie líca. Prvú predajňu otvárame už túto jeseň v Bratislave a hľadáme nadšencov, ktorí vedia robiť svoju prácu dobre a s chuťou.

Náplň práce

  • Organizovanie výroby za dodržania stanovených technologických postupov a receptúr.
  • Aktívna účasť pri vytváraní nových receptúr a hľadaní nových príležitostí pre spokojnosť zákazníka.
  • Zodpovednosť za dodržiavanie všetkých legislatívnych noriem a HACCP.
  • Príjemná a ústretová komunikácia so zákazníkmi.
  • Zabezpečenie vysokej dennej dostupnosti tovaru, kvality ponúkaných produktov, ochoty a odbornosti obslužného personálu a čistoty celého oddelenia.
  • Komunikácia a kontakt s orgánmi štátnej správy.
  • Dodržiavanie plánovaného rozpočtu tržieb a nákladov
  • Komunikácia s dodávateľmi.
  • Udržiavanie pozitívnej atmosféry v zmysle hodnôt spoločnosti

Požiadavky na uchádzača

Požadované vzdelanie:
  • stredoškolské
  • vysokoškolské – výhodou

Zameranie, odbor:

  • obchod, mäso výroba

Osobnostné predpoklady, zručnosti:

  • prax v mäsovej výrobe min.3 roky (nutná)
  • príjemná komunikácia so zákazníkmi
  • manažérske zručnosti a vedenie tímu
  • zodpovedný prístup k práci
  • záujem o modernú aj tradičnú gastronómiu
Miesto výkonu práce: Bratislava

Ponúkaný plat (brutto): od 1 300 €,
resp. dohodou

Termín nástupu: od 1.9.2015, resp. dohodou

Druh pracovného pomeru: plný úväzok

Predpokladaný termín ukončenia výber. konania: 12.7.2015.


Reagovať na ponuku
ID: 2133140  Dátum zverejnenia: 9.6.2015