F&B manager

•Zabezpečuje chod reštauračnej a kaviarenskej prevádzky hotela na medzinárodnej úrovni, má proklientský prístup
• Zodpovedá za dodržiavanie hygienických predpisov, technologických výrobných postupov, gastronomických zásad a jednotných zásad obsluhy
• Priamo riadi a kontroluje činnosť výrobných a odbytových stredísk a skladov stravovacej prevádzky
• Riadi školenia a odborný výcvik podriadených pracovníkov, vyhľadáva nové trendy a smery vo svojom odbore
• Motivuje svojich podriadených k lepšiemu výkonu pri predaji a servisnému štandardu
• Prijíma objednávky, organizuje prípravu, realizáciu a zúčtovanie gastronomických akcií organizovaných v hoteli
• Komunikuje s hosťami a rieši ich požiadavky
•Zaisťuje poskytovanie reštauračného a kaviarenského servisu najvyššej možnej kvality
•Je priamo zodpovedný za výkon svojej práce v rámci FB úseku
•Vykonáva fyzickú i účtovnú inventúru odbytových stredísk a skladov
•Vykonáva dohľad nad dodržiavaním všetkých existujúcich predpisov súvisiacich s hotelovými stravovacími službami
•Vystavuje a archivuje prvotné doklady, vedie náležitú evidenciu
•Spracováva mesačné uzávierky a výkazy

Informácie o pozícii

Iné výhody

•Vzdelávací program
•Sociálny program
•Finančné a nefinančné benefity
•Lacné stravovanie a služobné ubytovanie

•Výhodné ceny procedúr a pod.

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2) a Nemecký jazyk - Stredne pokročilý (B2)

Ostatné znalosti

Fakturácia - Pokročilý
Microsoft Outlook - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý

Vodičský preukaz

B

Osobnostné predpoklady a zručnosti

• Minimálne 5 ročná prax vo vedení reštauračnej prevádzky zameranej na zahraničnú klientelu
• Odborné vedomosti a praktické skúsenosti s aplikáciou HACCP
• Schopnosť viesť a riadiť kolektív
• Aktívna znalosť nemeckého a anglického jazyka
• Znalosť práce s PC na užívateľskej úrovni
• Prax v zahraničí v oblasti gastronómie
•Skúsenosti na pozíciách s veľkou mierou zodpovednosti v oblasti hotelových reštauračných a stravovacích prevádzok;
•Riadenie tímu s min. 20 zamestnancami
•Schopnosť tímovej práce, flexibility a precíznosti pri výkone svojej práce
•Schopnosť prispôsobiť sa rozličným požiadavkám hostí
•Mať predajné schopnosti a nevyhnutné finančné povedomie
•Preukázanie zdravotnej spôsobilosti

Informácie o výberovom konaní

Svoje štruktúrované životopisy posielajte e-mailom alebo poštou na uvedené adresy v slovenskom a cudzom jazyku. Nezabudnite uviesť telefonický kontakt.
Spoločnosť si vyhradzuje právo osloviť iba vybraných uchádzačov o zamestnanie. Zaslaním CV súhlasíte so spracovaním osobných údajov na účely výberového konania.
POŠLI PONUKU
ID: 1578796  Dátum zverejnenia: 26.9.2017