Informácie o pozícii

Sous Chef/ zástupca šéfkuchára

  • kvalifikovaný pracovník, ktorý sa zúčastňuje na procese výroby a distribúcie jedál,
  • organizuje prácu ostatných pracovníkov v kuchyni,
  • zodpovednosť za dodržiavanie európskych štandardov, hygienických predpisov, HACCAP,
  • podiela sa na tvorbe jedál,
  • aktívne spolupracuje s ostatnými oddeleniami hotela,
  • zodpovedá za dodržiavanie štandardov a ukazovateľov efektívnosti,

Iné výhody

  • možnosť ďalšieho odborného vzdelávania
  • možnosť kariérneho postupu
  • motivujúci systém odmeňovania
  • zaujímavý sociálny program (zvýhodnené ceny pobytov v hoteloch medzinárodnej hotelovej siete DHG, výmenné rekreácie tuzemské i zahraničné, zvýhodnené ceny kúpeľných procedúr, zamestnanecké akcie,...)
  • kvalitné stravovanie,
  • možnosť služobného ubytovania,...

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou

Vzdelanie v odbore

hotelové, gastronómia

Jazykové znalosti

Nemecký jazyk - Úplný začiatočník (A1) alebo
Anglický jazyk - Úplný začiatočník (A1)

Počítačové znalosti - používateľ

Microsoft Windows - základy

Požadovaná prax

1
1

Osobnostné predpoklady a zručnosti

  • vysoká odbornosť - prax v zahraničí alebo v luxusnejších hotelových prevádzkach výhodou,
  • samostatnosť, kreativita, zodpovednosť, precíznosť,
  • organizačné schopnosti a riadiace skúsenosti,
  • preukázanie zdravotnej spôsobilosti

Informácie o výberovom konaní

Žiadosti a štruktúrované životopisy zasielajte na uvedené kontaktné adresy.
Zasielajte súhlas s evidovaním Vašich osobných údajov v internej databáze spoločnosti a s ich spracovaním v rámci výberového konania.
Uvádzajte telefonický kontakt.
Všetkým záujemcom o prácu v našej spoločnosti vopred ďakujeme, ale zároveň si spoločnosť vyhradzuje právo osloviť iba vybratých uchádzačov, ktorých zaradíme do výberového konania.
POŠLI PONUKU
ID: 1342404   Dátum zverejnenia: 7.12.2016