Asistent manažéra stravovacej prevádzky

• priamo podriadený manažérovi stravovacej prevádzky v hoteli DHSR Thermia Palace*****
• pod vedením manažéra stravovacej prevádzky a v zmysle stanovených kompetencií riadi zverenú oblasť v stravovacej prevádzke
• riadi a kontroluje činnosť kuchyne a odbytových stredísk a skladov stravovacej prevádzky
• podieľa sa na zabezpečovaní chodu reštauračnej a kaviarenskej prevádzky
• spoluzodpovedá za dodržiavanie hygienických predpisov, technologických výrobných postupov, gastronomických zásad a jednotných zásad obsluhy
• spolupracuje pri zabezpečovaní školení a odborného výcviku zamestnancov
• prijíma objednávky, organizuje prípravu, realizáciu a zúčtovanie gastronomických akcií organizovaných v hoteli
• spopupracuje pri riadení a kontrole zamestnancov stravovacej prevádzky

Informácie o pozícii

Iné výhody

  • možnosť ďalšieho odborného vzdelávania a kariérneho postupu
  • motivujúci systém odmeňovania
  • zaujímavý sociálny program (možnosť rekreácií v hoteloch medzinárodnej hotelovej siete DHG, výhodné ceny procedúr a pod.)
  • kvalitné stravovanie,
  • možnosť služobného ubytovania

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

Vzdelanie v odbore

hotelierstvo, gastronómia

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2) alebo Nemecký jazyk - Stredne pokročilý (B2)

Ostatné znalosti

Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Internet(e-mail, www) - Pokročilý

Vodičský preukaz

B

Požadovaná prax

gastronómia
5

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Predstavujeme vhodného kandidáta :
  • ukončené min. stred. odbor. vzdelanie na Hotelovej akadémii
  • prax vo vedení reštauračnej alebo stravovacej hotelovej
prevádzky, výhodou je prax v hoteloch 4*, 5*, v zahraničí alebo v luxusnejších reštauračných prevádzkach (práca nie je vhodná pre uchádzača bez praxe)
  • odborné vedomosti a praktické skúsenosti s aplikáciou HACCP
  • veľmi dobré organizačné a komunikačné schopnosti, skúsenosti s organizovaním bežnej prevádzky, ale i rôznych gastronomických
a spoločenských akcií
  • schopnosť viesť a riadiť kolektív s väčším počtom pracovníkov
  • aktívna znalosť NJ alebo AJ
  • kreativita, flexibilita, zodpovednosť
  • orientácia na zákazníka

Informácie o výberovom konaní

Svoje štruktúrované životopisy a žiadosti môžete posielať e-mailom alebo poštou na uvedenú kontaktnú adresu.
Zasielajte súhlas s evidovaním a spracovaním osobných údajov pre účely výberového konania.
Vopred ďakujeme všetkým záujemcom, ale spoločnosť si vyhradzuje právo osloviť iba vybraných uchádzačov o zamestnanie.
POŠLI PONUKU
ID: 1292233  Dátum zverejnenia: 6.7.2016  Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: dohodou