Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Asistent manažéra stravovacej prevádzky
• priamo podriadený manažérovi stravovacej prevádzky v hoteli DHSR Thermia Palace*****• pod vedením manažéra stravovacej prevádzky a v zmysle stanovených kompetencií riadi zverenú oblasť v stravovacej prevádzke
• riadi a kontroluje činnosť kuchyne a odbytových stredísk a skladov stravovacej prevádzky
• podieľa sa na zabezpečovaní chodu reštauračnej a kaviarenskej prevádzky
• spoluzodpovedá za dodržiavanie hygienických predpisov, technologických výrobných postupov, gastronomických zásad a jednotných zásad obsluhy
• spolupracuje pri zabezpečovaní školení a odborného výcviku zamestnancov
• prijíma objednávky, organizuje prípravu, realizáciu a zúčtovanie gastronomických akcií organizovaných v hoteli
• spopupracuje pri riadení a kontrole zamestnancov stravovacej prevádzky
Informácie o pozícii
Iné výhody
- možnosť ďalšieho odborného vzdelávania a kariérneho postupu
- motivujúci systém odmeňovania
- zaujímavý sociálny program (možnosť rekreácií v hoteloch medzinárodnej hotelovej siete DHG, výhodné ceny procedúr a pod.)
- kvalitné stravovanie,
- možnosť služobného ubytovania
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
hotelierstvo, gastronómia
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2) alebo Nemecký jazyk - Stredne pokročilý (B2)
Ostatné znalosti
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Internet(e-mail, www) - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Internet(e-mail, www) - Pokročilý
Vodičský preukaz
B
Požadovaná prax
gastronómia
5
5
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Predstavujeme vhodného kandidáta :
- ukončené min. stred. odbor. vzdelanie na Hotelovej akadémii
- prax vo vedení reštauračnej alebo stravovacej hotelovej
- odborné vedomosti a praktické skúsenosti s aplikáciou HACCP
- veľmi dobré organizačné a komunikačné schopnosti, skúsenosti s organizovaním bežnej prevádzky, ale i rôznych gastronomických
- schopnosť viesť a riadiť kolektív s väčším počtom pracovníkov
- aktívna znalosť NJ alebo AJ
- kreativita, flexibilita, zodpovednosť
- orientácia na zákazníka
Informácie o výberovom konaní
Svoje štruktúrované životopisy a žiadosti môžete posielať e-mailom alebo poštou na uvedenú kontaktnú adresu.
Zasielajte súhlas s evidovaním a spracovaním osobných údajov pre účely výberového konania.
Vopred ďakujeme všetkým záujemcom, ale spoločnosť si vyhradzuje právo osloviť iba vybraných uchádzačov o zamestnanie.
Zasielajte súhlas s evidovaním a spracovaním osobných údajov pre účely výberového konania.
Vopred ďakujeme všetkým záujemcom, ale spoločnosť si vyhradzuje právo osloviť iba vybraných uchádzačov o zamestnanie.
ID: 1292233
Dátum zverejnenia: 6.7.2016
2016-07-06
lokalita: okres Piešťany Pozícia: Prevádzkar Spoločnosť: SLOVENSKÉ LIEČEBNÉ KÚPELE PIEŠŤANY, a.s.
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: dohodou