Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Predavačka (čašníčka)
Regec František
Miesto práce
Poprad, Prešov, okres Poprad, okres Prešov
Poprad, Prešov, okres Poprad, okres Prešov
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
ihneď
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
350 - 450 EUR/mesiac
350 - 450 EUR/mesiac
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Obsluha zakaznikov a predaj pizze a príjmanie objednávok
Informácie o výberovom konaní
Uchádzačky do Popradu zasielajte životopisy + foto na [email protected] a uchádzačky do Prešova na [email protected]
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Vzdelanie v odbore
Čašníčka,Predavačka
Pozícia je vhodná pre absolventa
Áno
Osobnostné predpoklady a zručnosti
jazykové znalosti + obsluha kasy výhodou
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Pizza sa považuje za pôvodný pokrm roľníkov z oblasti Kampánia pri Neapole. Dôkazy pečenia ploských tenkých bochníkov kysnutého cesta na horúcom kameni pochádzajú ešte z čias Etruskov. Na túto placku cesta sa zvykli položiť rôzne oblohy z dostupných potravín a nazývali to focaccia. Postup prípravy pizze neskôr vylepšili Gréci, keď skúsili položiť potraviny nie už na upečenú placku, ale na čerstvo vyťahané cesto a zapiekli to spolu. Neskôr túto grécku technológiu prebrali Rimania a začali piecť prvé prototypy pizze po celom Taliansku. Vôbec prvou pizzeriou na svete bola Pizzeria Marrotte, ktorá bola otvorená v Neapole v roku 1820. Prvé dodávky pizze začal robiť Raffaele Esposito zo svojej Pizzeria Pietro il Pizzaiolo v Neapole pre kráľa Umberta I. a jeho manželku kráľovnú Margheritu. Esposito piekol tri druhy pizze - v národných farbách Talianska: s paradajkami, mozarellou a bazalkou. Či to bolo kvôli chuti alebo kvôli patriotistickej kráľovnej Margherite, nevedno, ale svoj názov Margherita si zachovala dodnes a je na svete najobjednávanejšou pizzou vôbec.
História Pizza Borsalino sa začala písať v roku 1993, kedy bola na Arbesovom námestí v Prahe otvorená prvá pizzeria tejto značky. Učiteľom umenia prípravy pravej talianskej pizze sa stal známy Giuseppe Fiore, ktorý zaviedol používanie pôvodnej receptúry z talianskeho regiónu Kalábria. Vďaka kvalite pripravovanej pizze a poskytovaných služieb bola Pizza Borsalino najmä zahraničnými zákazníkmi ohodnotená ako najlepšia pražská pizzeria a v rokoch 1999 - 2001, tri roky po sebe, tento titul obhájila v internetovom hlasovaní.
V roku 2010 bola otvorená prvá prevádzka Pizza Borsalino na Slovensku a to v Košiciach, kde si veľmi rýchlo získala množstvo stálych zákazníkov – milovníkov pravej talianskej pizze. O rok neskôr nasledovalo otvorenie ďalšej prevádzky v Poprade a rdalší rok v Prešove a v Londýne. V súčasnej dobe sa Pizza Borsalino otvorením svojej prevádzky v Prahe transformuje na medzinárodnú franchisingovú spoločnosť.
História Pizza Borsalino sa začala písať v roku 1993, kedy bola na Arbesovom námestí v Prahe otvorená prvá pizzeria tejto značky. Učiteľom umenia prípravy pravej talianskej pizze sa stal známy Giuseppe Fiore, ktorý zaviedol používanie pôvodnej receptúry z talianskeho regiónu Kalábria. Vďaka kvalite pripravovanej pizze a poskytovaných služieb bola Pizza Borsalino najmä zahraničnými zákazníkmi ohodnotená ako najlepšia pražská pizzeria a v rokoch 1999 - 2001, tri roky po sebe, tento titul obhájila v internetovom hlasovaní.
V roku 2010 bola otvorená prvá prevádzka Pizza Borsalino na Slovensku a to v Košiciach, kde si veľmi rýchlo získala množstvo stálych zákazníkov – milovníkov pravej talianskej pizze. O rok neskôr nasledovalo otvorenie ďalšej prevádzky v Poprade a rdalší rok v Prešove a v Londýne. V súčasnej dobe sa Pizza Borsalino otvorením svojej prevádzky v Prahe transformuje na medzinárodnú franchisingovú spoločnosť.
Počet zamestnancov
5-9 zamestnancov
ID: 1509340
Dátum zverejnenia: 5.3.2015
2015-03-05
lokalita: Poprad, Prešov, okres Poprad, okres Prešov Pozícia: Čašník, Pracovník rýchleho občerstvenia Spoločnosť: Regec František
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 350 - 450 EUR/mesiac