Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Sous Chef / Druhý kuchár na Riečnej lodi
Prinzessin Isabella Shipping Limited
Miesto práce
Level 5, the Mall Complex, 1470 Floriana, Bratislavský kraj, Bratislava, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko, Zahraničie - ostatné, Srbsko, Rumunsko, Chorvátsko
Level 5, the Mall Complex, 1470 Floriana, Bratislavský kraj, Bratislava, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko, Zahraničie - ostatné, Srbsko, Rumunsko, Chorvátsko
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
Termín nástupu
okamžitý
okamžitý
Mzdové podmienky (brutto)
1500- 2000 eur nett podľa skúsenosti a jazykových schopností
1500- 2000 eur nett podľa skúsenosti a jazykových schopností
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Máte skúsenosť ako Sous Chef v 4* alebo 5* reštauráciách s kapacitou aspoň 150 hostí, dokázanú schopnosť viesť medzinárodný team, rýchlo sa učiť a chuť si dobre zarobiť?
Tak hľadáme práve Vás! Na výletnú loď plaviacu sa po Dunaji a Rýne hľadáme šikovného a skúseného Sous Chefa s vysokým pracovným nasadením., schopnosťou rýchlo sa učiť a učiť aj ostatných členov teamu.
Náplň práce, právomoci a zodpovednosť vhodného kandidáta
• Sous Chef je najmä zodpovedný za prípravu a prezentáciu mäsa, rýb a hydiny a taktiež dohľad nad cca. 9 členným teamom v neprítomnosti Šéf kuchára a aktívna asistencia v teplej kuchyni
AKTÍVNA ZNALOSŤ NEMECKÉHO ALEBO ANGLICKÉHO JAZYKA JE NEVYHNUTÁ
• Zodpovedný za profesionálnu prípravu a distribúciu ponúkaných jedál, vrátane raňajkového bufetu a jedál pre posádku lode.
• Aranžovanie pripravovaných pokrmov s vysokým dôrazom na estetickú stránku servírovania.
• Dodržovanie presne stanovených postupov prípravy jedál.
• Dodržovanie prísnych hygienických štandardov a čistoty na pracovisku, včetne noriem HACCP
• Asistencia s objednávaním tovaru,nakladaním zásob a tvorbou mesačnej inventúry.
• Asistencia s každodennou údržbou lodnej kuchyne.
Tak hľadáme práve Vás! Na výletnú loď plaviacu sa po Dunaji a Rýne hľadáme šikovného a skúseného Sous Chefa s vysokým pracovným nasadením., schopnosťou rýchlo sa učiť a učiť aj ostatných členov teamu.
Náplň práce, právomoci a zodpovednosť vhodného kandidáta
• Sous Chef je najmä zodpovedný za prípravu a prezentáciu mäsa, rýb a hydiny a taktiež dohľad nad cca. 9 členným teamom v neprítomnosti Šéf kuchára a aktívna asistencia v teplej kuchyni
AKTÍVNA ZNALOSŤ NEMECKÉHO ALEBO ANGLICKÉHO JAZYKA JE NEVYHNUTÁ
• Zodpovedný za profesionálnu prípravu a distribúciu ponúkaných jedál, vrátane raňajkového bufetu a jedál pre posádku lode.
• Aranžovanie pripravovaných pokrmov s vysokým dôrazom na estetickú stránku servírovania.
• Dodržovanie presne stanovených postupov prípravy jedál.
• Dodržovanie prísnych hygienických štandardov a čistoty na pracovisku, včetne noriem HACCP
• Asistencia s objednávaním tovaru,nakladaním zásob a tvorbou mesačnej inventúry.
• Asistencia s každodennou údržbou lodnej kuchyne.
Zamestnanecké výhody, benefity
• Bezplatná účasť na tréningoch a kurzoch pre manažment- aktívna príprava na pozíciu Šéf kuchára
• Ubytovanie a strava zdarma
• Uniforma čiastočne zaobstaraná
• Náhrada cestovných nákladov vo forme paušálu
• Kariérny postup- možný postup na pozíciu Šéf kuchára po ukončení troch sezón ako Sous Chef
• Práce v priateľskom a profesionálnom kolektíve
• Medzinárodné zdravotné poistenie počas doby kontraktu zdarma
• Ubytovanie a strava zdarma
• Uniforma čiastočne zaobstaraná
• Náhrada cestovných nákladov vo forme paušálu
• Kariérny postup- možný postup na pozíciu Šéf kuchára po ukončení troch sezón ako Sous Chef
• Práce v priateľskom a profesionálnom kolektíve
• Medzinárodné zdravotné poistenie počas doby kontraktu zdarma
Informácie o výberovom konaní
Uchádzači bez fotografie, adekvátnej praxe alebo požadovaných jazykových schopností nebudú kontaktovaní
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vzdelanie v odbore
Gastronómia
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2) alebo Nemecký jazyk - Stredne pokročilý (B2)
Počet rokov praxe
3
Osobnostné predpoklady a zručnosti
•dobré komunikačné schopnosti
• Schopnosť nasledovať inštrukcie a aplikovať ich pri vedení teamu
• trpezlivosť, kultivovaný zjav a vystupovanie,
•schopnosť práce v medzinárodnom tíme a vášeň pre prácu v oblasti gastronómie
•precíznosť a vysoký zmysel pre čistotu a hygienu
•proaktívny prístup ,vysoké pracovné nasadenie a odolnosť voči stresu
• Skúsenosť s prácou v zahraničí alebo na lodi je výhodou
• Schopnosť nasledovať inštrukcie a aplikovať ich pri vedení teamu
• trpezlivosť, kultivovaný zjav a vystupovanie,
•schopnosť práce v medzinárodnom tíme a vášeň pre prácu v oblasti gastronómie
•precíznosť a vysoký zmysel pre čistotu a hygienu
•proaktívny prístup ,vysoké pracovné nasadenie a odolnosť voči stresu
• Skúsenosť s prácou v zahraničí alebo na lodi je výhodou
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Medzinarodna spolocnost posobiaca v oblasti hotelierstva a osobnej lodnej dopravy.
Počet zamestnancov
10-19 zamestnancov
ID: 2725426
Dátum zverejnenia: 23.9.2016
2016-09-23
lokalita: Level 5, the Mall Complex, 1470 Floriana, Bratislavský kraj, Bratislava, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko, Zahraničie - ostatné, Srbsko, Rumunsko, Chorvátsko Pozícia: Kuchár, Šéfkuchár Spoločnosť: Prinzessin Isabella Shipping Limited
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 1500- 2000 eur nett podľa skúsenosti a jazykových schopností