Šéfkuchár - reštaurácia Staré mesto/BA

Peter Lučenič- PLIP/ Reštaurácia Kozia brána

Miesto práce
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
Termín nástupu
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
dohodou

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Vedenie kuchyne – rozdeľovanie úloh a zodpovedností . Príprava denného menu a hotových jedál. Dohľad nad dodržiavaním štandardu podávaných jedál vrátane minútiek. Participácia na tvorbe jedálneho lístka, sezónnych a akciových ponúk a koncepcie denného menu. Zodpovednosť za zásoby a hospodárenie s tovarom. Príprava materiálov na koncomesačné výkazy týkajúce sa odbytu tovaru. Dodržiavanie zásad HACCP. Príprava jedál na akcie.

Zamestnanecké výhody, benefity

Príjemné pracovné prostredie v mladom kolektíve na zabehnutej prevádzke so stabilným manažmentom. Perspektíva dlhodobého pracovného vzťahu.

Informácie o výberovom konaní

Hľadáme šéfkuchára, ktorý bude vedieť bez problémov udržať štandard zabehnutej kuchyne a efektívne spolupracovať na jej vedení a zlepšovaní.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa

Vzdelanie v odbore

kuchár

Počet rokov praxe

10

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Pozitívny prístup k práci a kolektívu. Zodpovednosť. Kreativita. Samostatnosť a komunikatívnosť. Výhodou skúsenosti s tradičnou českou a slovenskou kuchyňou. Výhodou skúsenosti vo vegetariánskej respektíve zdravej kuchyni.

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Prevádzkovateľ viacerých gastronomických zariadení so stabilnou klientelou. Reštaurácia kompletne novo vybavená prevádzka fungujúca od 1.11.2010. Kuchyňa je orientovaná na tradičné špeciality českej a slovenskej kuchyne. Viac na www.koziabrana.sk

Počet zamestnancov

10-19 zamestnancov
ID: 1675721  Dátum zverejnenia: 7.9.2014  Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: dohodou