Reagujte bez životopisu

Čašník/Barista

Perk s. r. o.

Miesto práce
Františkánska 19, Trnava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády)
Termín nástupu
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
Od 1 100 EUR/mesiacprepitné, odmeny

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

​Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
​ obsluha zákazníkov, aktívna komunikácia so zákazníkmi
​ poskytovanie rád pri výbere pokrmov a nápojov, prijímanie objednávok, servírovanie
​a vydávanie pokrmov a nápojov
​ zúčtovanie tržieb hosťom podľa pokynov nadriadeného
​ evidovať počas zmeny denné a mesačné uzávierky
​ práca s registračnou pokladňou a platobným terminálom
​ zúčastňovať sa na povinných školeniach
​ prijímanie a odovzdávanie reklamácií zodpovednému pracovníkovi
​ zabezpečovanie rezervácií stolov
​ dodržiavanie hygienických štandardov a čistoty na pracovisku
​ čistiace práce v priestoroch prevádzky​

Zamestnanecké výhody, benefity

​- príležitosť osobného rastu
​- motivačné finančné ohodnotenie
​-podpora v sebarealizácii a inovatívnych nápadoch​

Informácie o výberovom konaní

Kontaktovať budeme len tých uchádzačov, ktorí spĺňajú naše podmienky a kritériá.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

základné vzdelanie
študent strednej školy
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

Vzdelanie v odbore

čašník, barista

Prax na pozícii/v oblasti

prax v odbore výhodou

Pozícia je vhodná pre absolventa

Áno

Osobnostné predpoklady a zručnosti

- príjemné vystupovanie, samostatnosť, ochota učiť sa nové veci, precíznosť​

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Bistro PERK je novovzniknutá firma v oblasti gastronómie. Zameriavame sa na zážitkové viac-chodové degustačné večere párované s vínom, obedy z kvalitných surovín, brunche. Našim cieľom je ponúkať kvalitnú slovenskú kuchyňu v modernom prevedení. Zameriavame sa výlučne na lokálne produkty od farmárov, hubárov, bylinkárov. Naše menu zostavujeme podľa sezóny. Vyrábame vlastné sirupy, šťavy, domáce koláče,fermentujeme zeleninu.
ID: 4793081  Dátum zverejnenia: 25.3.2024  Základná zložka mzdy (brutto): 1 100 EUR/mesiac