Kuchár

New Angus

Miesto práce
New Angus Restaurant Horná 23, 97401 / Banská Bystrica, okres Banská Bystrica
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
Dohodou

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

- zodpovednosť za organizáciu prevádzky kuchyne a kvalitu pripravovaných pokrmov a dodržiavanie noriem,
- zabezpečovanie dennej prevádzky kuchyne (koordinácia, organizácia spolupráce a komunikácia),
- vedenie, koordinovanie a vykonávanie odborného dohľadu nad pracovníkmi kuchyne,
- dohľad a príprava receptúr jedál teplej a studenej kuchyne,
- zostavovanie vlastných receptúr pre nové druhy pokrmov, kontrolovanie a skladovanie potravinárskych surovín a polotovarov,
- dodržiavanie a kontrola vykonávania HACCP
- kontrolovanie skladových zásob, objednávanie chýbajúcich surovín na prípravu pokrmov,
- sledovanie a zavádzanie nových trendov a špecialít medzinárodnej kuchyne a sezónnych surovín
- sledovanie zásob a ekonomické narábanie so surovinami,
- príprava pokrmov, jedál, teplej a studenej kuchyne,
- úprava pokrmov pred priamym podávaním,
- príprava pokrmov podľa receptúr,
- príprava a zostavovanie jedál pre cateringové služby, realizácia
- vykonávanie kalkulácií na prípravu jedál,
- zodpovednosť za vykonávanie inventúr na prevádzke kuchyňa

Zamestnanecké výhody, benefity

Školenia s najlepšími slovenskými šéfkuchármi

Informácie o výberovom konaní

Na osobný pohovor budú pozvaný iba uchádzači, ktorí spĺňajú požiadavky uvedené v ponuke.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou

Vzdelanie v odbore

Vyučený v odbore

Vodičský preukaz

B

Prax na pozícii/v oblasti

3

Počet rokov praxe

3

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Reštaurácia New Angus už 6 rokov prináša do Banskej Bystrice gastronómiu a poteší aj náročných konzumentov. Sídlime v priestoroch starého meštianskeho domu neďaleko centra. Našou súčasťou je samotná reštaurácia, oddelená kaviareň, samostatná vináreň, lounge v nádvorí a jedna z najkrajších letných terás na Slovensku. Pridanou hodnotou sú degustačné večere pod vedením špičkového someliéra a pravidelné témetické eventy a akcie. Už od prvého roku existencie sa umiestňujeme na popredných priečkach hodnotenia magazínu Trend a tiež v rôznych súťažiach a odborných článkoch.

Počet zamestnancov

1 zamestnanec
ID: 1096329  Dátum zverejnenia: 25.2.2015  Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: Dohodou