Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Kuchár
Moods Gastro s. r. o.
Miesto práce
Bratislava
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
ASAP
ASAP
Mzdové podmienky (brutto)
dohodou, v závislosti od odbornej zdatnosti uchádzača
dohodou, v závislosti od odbornej zdatnosti uchádzača
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Je v plnej miere zodpovedný za bezchybný chod všetkých prác vo zverenom úseku kuchyne. Pod dohľadom a podľa pokynov šéfkuchára/ supervízora v kuchyni pripravuje a vyrába jedlá. Je bezprostredne zodpovedný za dodržiavanie kvality a kvantity vyrobených jedál.
Hlavné povinnosti:
• Zodpovedá za dodržiavanie optimálnych skladovacích podmienok a dodržiava zásady správneho skladovania, ako FIFO-systém, dodržiavanie správnej kombinácie surovín skladovaných spoločne atď. v pridelenom úseku kuchyne.
• Zodpovedá za kompletné mise-en-place svojho úseku, za jeho čerstvosť a včasnú prípravu.
• Je výkonným pracovníkom kuchyne. Podieľa sa na výrobe vo zverenom úseku kuchyne podľa špecializácie alebo určenia. Samostatne pracuje na príprave hotových jedál, jedál na objednávku, špecialít kuchyne. Podieľa sa na príprave osobitne prácnych a delikátnych jedál. Zabezpečuje varenie jedál a krájanie porcií.
• Je povinný dodržiavať technológiu prípravy pokrmov, hmotnosť porcií, vzhľad jedál a servírovanie jedál štandardným spôsobom. Zabezpečuje servírovanie jedál na ohriate/ vychladené taniere, správne dozdobenie jedál.
• Zodpovedá za primerané správanie sa k personálu s náležitým rešpektom, starostlivosťou, porozumením a férovo.
• Zodpovedá za správne vedenie evidencie dochádzky svojej aj pracovníkov nižšieho zaradenia a zabezpečuje dodržiavanie rozpisov práce stanovených šéfkuchárom/ supervízorom v kuchyni.
• Nahlasuje potrebné opravy a údržbu technologických zariadení s osobitným dôrazom na dodržiavanie zásad bezpečnej práce a ochrany zdravia.
• Zodpovedá za pokojnú, zdvorilú a priateľskú komunikáciu medzi výrobným a odbytovým strediskom.
• Zodpovedá za kvalitu, množstvo, vzhľad a teplotu každého jedla, ktoré opúšťa jemu pridelený úsek kuchyne.
• Vydáva len riadne zúčtovaný tovar.
• Zodpovedá za čistotu a poriadok jemu zvereného úseku kuchyne počas celej pracovnej doby.
• Podľa pokynov sa zúčastňuje seminárov a školení.
• Vo svojom úseku kuchyne zodpovedá za správne zaškolenie a vedenie kuchárov v tréningu a učňov.
• Akékoľvek chyby, nedostatky, straty a manká okamžite hlási pracovníkom vyššieho zaradenia, t.j. supervízorovi v kuchyni resp. šéfkuchárovi.
• Je povinný správne používať suroviny, aby tak produkoval čo najmenšie množstvo odpadu a ovládať bezchybné porciovanie.
• Je povinný dodržiavať zásady správnej výrobnej praxe (HACCP).
• Pri práci dodržiava zákonné, podnikové a hygienické predpisy.
• Dodržiava zásady osobnej čistoty a hygieny a zodpovedá za správne ustrojenie počas pracovnej doby, seba, ako aj pracovníkov nižšieho zaradenia.
• Pracovníkom nižšieho zaradenia je príkladom.
• Podľa pokynov pracovníkov vyššieho zaradenia sa podieľa na inventarizácii strojovej, materiálovej a surovinovej vybavenosti kuchyne.
• Podieľa sa na zabezpečovaní gastronomických spoločenských podujatí.
• Postupne si osvojuje manažérske znalosti a zručnosti, a tak sa pripravuje na budúci pracovný postup.
• V službe nosí predpísané oblečenie.
Hlavné povinnosti:
• Zodpovedá za dodržiavanie optimálnych skladovacích podmienok a dodržiava zásady správneho skladovania, ako FIFO-systém, dodržiavanie správnej kombinácie surovín skladovaných spoločne atď. v pridelenom úseku kuchyne.
• Zodpovedá za kompletné mise-en-place svojho úseku, za jeho čerstvosť a včasnú prípravu.
• Je výkonným pracovníkom kuchyne. Podieľa sa na výrobe vo zverenom úseku kuchyne podľa špecializácie alebo určenia. Samostatne pracuje na príprave hotových jedál, jedál na objednávku, špecialít kuchyne. Podieľa sa na príprave osobitne prácnych a delikátnych jedál. Zabezpečuje varenie jedál a krájanie porcií.
• Je povinný dodržiavať technológiu prípravy pokrmov, hmotnosť porcií, vzhľad jedál a servírovanie jedál štandardným spôsobom. Zabezpečuje servírovanie jedál na ohriate/ vychladené taniere, správne dozdobenie jedál.
• Zodpovedá za primerané správanie sa k personálu s náležitým rešpektom, starostlivosťou, porozumením a férovo.
• Zodpovedá za správne vedenie evidencie dochádzky svojej aj pracovníkov nižšieho zaradenia a zabezpečuje dodržiavanie rozpisov práce stanovených šéfkuchárom/ supervízorom v kuchyni.
• Nahlasuje potrebné opravy a údržbu technologických zariadení s osobitným dôrazom na dodržiavanie zásad bezpečnej práce a ochrany zdravia.
• Zodpovedá za pokojnú, zdvorilú a priateľskú komunikáciu medzi výrobným a odbytovým strediskom.
• Zodpovedá za kvalitu, množstvo, vzhľad a teplotu každého jedla, ktoré opúšťa jemu pridelený úsek kuchyne.
• Vydáva len riadne zúčtovaný tovar.
• Zodpovedá za čistotu a poriadok jemu zvereného úseku kuchyne počas celej pracovnej doby.
• Podľa pokynov sa zúčastňuje seminárov a školení.
• Vo svojom úseku kuchyne zodpovedá za správne zaškolenie a vedenie kuchárov v tréningu a učňov.
• Akékoľvek chyby, nedostatky, straty a manká okamžite hlási pracovníkom vyššieho zaradenia, t.j. supervízorovi v kuchyni resp. šéfkuchárovi.
• Je povinný správne používať suroviny, aby tak produkoval čo najmenšie množstvo odpadu a ovládať bezchybné porciovanie.
• Je povinný dodržiavať zásady správnej výrobnej praxe (HACCP).
• Pri práci dodržiava zákonné, podnikové a hygienické predpisy.
• Dodržiava zásady osobnej čistoty a hygieny a zodpovedá za správne ustrojenie počas pracovnej doby, seba, ako aj pracovníkov nižšieho zaradenia.
• Pracovníkom nižšieho zaradenia je príkladom.
• Podľa pokynov pracovníkov vyššieho zaradenia sa podieľa na inventarizácii strojovej, materiálovej a surovinovej vybavenosti kuchyne.
• Podieľa sa na zabezpečovaní gastronomických spoločenských podujatí.
• Postupne si osvojuje manažérske znalosti a zručnosti, a tak sa pripravuje na budúci pracovný postup.
• V službe nosí predpísané oblečenie.
Zamestnanecké výhody, benefity
možnosť kariérneho rastu
Informácie o výberovom konaní
Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
Prax na pozícii/v oblasti
3
Počet rokov praxe
3
Osobnostné predpoklady a zručnosti
pozitívny prístup k práci
zodpovednosť
spoľahlivosť
snaha podieľať sa na inováciách v gastronómii
zodpovednosť
spoľahlivosť
snaha podieľať sa na inováciách v gastronómii
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
MOODS bakery&coffe:
Skvelý deň sa začína v Moods bakery & coffee! Či sa už rozhodnete pre krehké pečivo ešte horúce z pece, alebo pre šálku kvalitnej kávy, niet lepšieho miesta, kde začať deň.
MOODS bistro:
Čerstvé raňajky, chutné delikatesy na rýchly obed, sandwich, domáci koláč, alebo chlieb a pečivo pečené priamo vo vlastnej pekárni.
Skvelý deň sa začína v Moods bakery & coffee! Či sa už rozhodnete pre krehké pečivo ešte horúce z pece, alebo pre šálku kvalitnej kávy, niet lepšieho miesta, kde začať deň.
MOODS bistro:
Čerstvé raňajky, chutné delikatesy na rýchly obed, sandwich, domáci koláč, alebo chlieb a pečivo pečené priamo vo vlastnej pekárni.
ID: 1308373
Dátum zverejnenia: 13.10.2014
2014-10-13
lokalita: Bratislava Pozícia: Kuchár, Pomocný kuchár Spoločnosť: Moods Gastro s. r. o.
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: dohodou, v závislosti od odbornej zdatnosti uchádzača