Kuchár

MIROD, s. r. o.

Miesto práce
Hotel Bránica, Terchová, okres Žilina
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, skrátený úväzok
Termín nástupu
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
dohodou

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

• Kontrola kvality a kvantity objednaného tovaru
• Zabezpečovanie a zodpovednosť za objednavanie tovaru v spolupráci s reštauračným manažérom
• Príprava a výdaj jedál studenej a teplej kuchyne, šalátov, dezertov
• Zodpovednosť za prípravu jedál a ich kvalitu
• Zodpovednosť za HACCP plán a dodržiavanie správnej výrobnej praxe na zmene
• Starostlivosť o raňajkový bufet a raňajky à la carte
• Starostlivosť a kontrola hygienických predpisov
• Dodržiavanie noriem
• Príprava jedál podľa inštrukcií šéfkuchár• Pomoc pri tvorbe menu a banketovej ponuky /coffee prestávky, cenotvorba v kooperácii s reštauračným manažérom/

Zamestnanecké výhody, benefity

ubytovanie, zamestnanecká strava, využívanie wellness centra

Informácie o výberovom konaní

Uprednostňovaný budú uchádzači z okresa Žilina

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Vzdelanie v odbore

gastronómia,

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Úplný začiatočník (A1) alebo Nemecký jazyk - Úplný začiatočník (A1)

Vodičský preukaz

B

Prax na pozícii/v oblasti

gastronómia

Počet rokov praxe

2

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

MIROD, s. r. o., je prevádzkovateľom Hotela Bránica, v okrese Žilina.

Počet zamestnancov

20-24 zamestnancov
ID: 655510  Dátum zverejnenia: 10.7.2017  Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: dohodou