Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Kuchár
MIROD, s. r. o.
Miesto práce
Hotel Bránica, Terchová, okres Žilina
Hotel Bránica, Terchová, okres Žilina
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, skrátený úväzok
plný úväzok, skrátený úväzok
Termín nástupu
ihneď
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
dohodou
dohodou
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
• Kontrola kvality a kvantity objednaného tovaru
• Zabezpečovanie a zodpovednosť za objednavanie tovaru v spolupráci s reštauračným manažérom
• Príprava a výdaj jedál studenej a teplej kuchyne, šalátov, dezertov
• Zodpovednosť za prípravu jedál a ich kvalitu
• Zodpovednosť za HACCP plán a dodržiavanie správnej výrobnej praxe na zmene
• Starostlivosť o raňajkový bufet a raňajky à la carte
• Starostlivosť a kontrola hygienických predpisov
• Dodržiavanie noriem
• Príprava jedál podľa inštrukcií šéfkuchár• Pomoc pri tvorbe menu a banketovej ponuky /coffee prestávky, cenotvorba v kooperácii s reštauračným manažérom/
• Zabezpečovanie a zodpovednosť za objednavanie tovaru v spolupráci s reštauračným manažérom
• Príprava a výdaj jedál studenej a teplej kuchyne, šalátov, dezertov
• Zodpovednosť za prípravu jedál a ich kvalitu
• Zodpovednosť za HACCP plán a dodržiavanie správnej výrobnej praxe na zmene
• Starostlivosť o raňajkový bufet a raňajky à la carte
• Starostlivosť a kontrola hygienických predpisov
• Dodržiavanie noriem
• Príprava jedál podľa inštrukcií šéfkuchár• Pomoc pri tvorbe menu a banketovej ponuky /coffee prestávky, cenotvorba v kooperácii s reštauračným manažérom/
Zamestnanecké výhody, benefity
ubytovanie, zamestnanecká strava, využívanie wellness centra
Informácie o výberovom konaní
Uprednostňovaný budú uchádzači z okresa Žilina
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vzdelanie v odbore
gastronómia,
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Úplný začiatočník (A1) alebo Nemecký jazyk - Úplný začiatočník (A1)
Vodičský preukaz
B
Prax na pozícii/v oblasti
gastronómia
Počet rokov praxe
2
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
MIROD, s. r. o., je prevádzkovateľom Hotela Bránica, v okrese Žilina.
Počet zamestnancov
20-24 zamestnancov
ID: 655510
Dátum zverejnenia: 10.7.2017
2017-07-10
lokalita: okres Žilina Pozícia: Kuchár Spoločnosť: MIROD, s. r. o.
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: dohodou