Spoločnosť získala ocenenie RecruitRank Awards 2015 za najlepšie výberové procesy v roku 2015 podľa hodnotení uchádzačov.

Šéfkuchár - wagamama

MEDUSA GROUP, s.r.o.

Informácie o pracovnom mieste

  • Miesto práce: Praha
  • Ponúkaný plat (brutto): Dohodou
  • Termín nástupu: December 2016
  • Druh pracovného pomeru: plný úväzok

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Britská sieť obľúbených japonských reštaurácií wagamama rozširuje svoju značku aj do Českej republiky! Od otvorenia prvej prevádzky v londýnskom Bloomsbury v roku 1992 sa wagamama dostala do 18 krajín a aktuálne má vyše 150 reštaurácií po celom svete. Podstatou konceptu je vždy čerstvé a chutné jedlo, skvelý servis v minimalistickom prostredí a filozofia, ,,že sme to, čo jeme,,. Základným know - how je KAIZEN, teda neustále zlepšovanie a prinášanie inovácii s dôrazom na hodnoty, medzi ktoré patria: byť pozitívne čerstvý, pozitívne hravý, pozitívne nepokojný a pozitívne free (odvaha odlíšiť sa). Značka wagamama má túto filozofiu priamo vo svojom srdci, kde poháňa jej nepokojnú dušu.

Menu v reštauráciách wagamama inšpirované japonskou kuchyňou obsahuje rezance ramen, teppanyaki, karí, sushi, donburi a mnohé ďalšie japonské špeciality. Chcete to byť práve Vy, kto bude viesť kuchyňu s japonskou dušou plnú čerstvého jedla a ázijských chutí? Tak nám pošlite svoj životopis!

Vašou úlohou bude plnenie všetkých pracovných úloh z náplne práce v oblastiach Personál/Prostredie/Produkt/Profit.
Zodpovednosti/Produkt:
- tvorba jedálneho lístka v spolupráci s manažmentom
- zodpovednosť za prípravu jedál na zverenej prevádzke podľa určeného menu a stanovených štandardov a koeficientov
- kontrola kvality produktov určených pre zákazníka (vzhľad, teplota, množstvo, chuť a správna receptúra)
- správne a včasné vyplňovanie formulárov HACCP.
Zodpovednosti/Personál:
- zodpovednosť za dodržiavanie dress codu kuchárov a pomocných síl v súlade s prevádzkovým manuálom
- zodpovednosť za dodržiavanie hygieny, hygienických návykov a bezpečnosti zamestnancov pri práci
- kontrola zodpovedností zamestnancov a vypracovávanie hodnotení za účelom zlepšovania pracovných výkonov
- zodpovednosť za tvorbu rozpisu zmien zamestnancov v spolupráci s manažmentom
- zaškolenie nových zamestnancov podľa stanoveného postupu, zodpovednosť za tréningové programy.
Zodpovednosti/Prostredie
- zodpovednosť za čistotu kuchyne a prideleného riadu
- zodpovednosť za správne zaobchádzanie personálu so strojmi , zariadeniami a technológiami
Zodpovednosti/Profit:
- dodržiavanie stanovených personálnych nákladov reštaurácie a plánu šetrenia variabilných nákladov v kuchyni
- inventúra surovín, majetku (správne zrátané počty, správne vyplnené formuláre) a jej odovzdanie v stanovenom termíne nákupným oddelením.

Iné výhody

Zázemie v najväčšej gastronomickej spoločnosti a jednotke na slovenskom trhu.
Školenia a profesionálny rozvoj v rámci unikátneho projektu vzdelávania MEDUSA ACADEMY, rôzne zamestnanecké benefity a profesionálne výhody.
Možnosť práce v atraktívnej prevádzke v príjemnom prostredí.
Perspektíva uplatnenia sa v ktorejkoľvek prevádzke tohto konceptu v zahraničí.
Príležitosť osobného rastu, rozvoja a obohatenia skúseností.

Požiadavky na zamestnanca

Požadované vzdelanie

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa

Vzdelanie v odbore

Hotelové, gastronómia, kuchár

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2)

Požadovaná prax

5

Počet rokov praxe

5

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Naše požiadavky:
- minimálne 5 ročná skúsenosť na podobnej pozícii je podmienkou
- pozornosť k detailom a kvalite
- schopnosť motivovať a riadiť tím v štýle, ktorý si tento ázijský koncept vyžaduje
- schopnosť zabezpečiť, aby tím pracoval na stanovenej a požadovanej rýchlosti
- aktivita a schopnosť posúdenia, ak potraviny nie sú v súlade s požadovanou kvalitou a chuťou
- schopnosť trénovať členov tímu a zabezpečiť, aby všetci členovia tímu poznali detailne koncept
- znalosť receptov
- vynikajúce organizačné schopnosti, vysoké pracovné nasadenie a dobré medziľudské komunikačné schopnosti
- spoľahlivosť a aktívny prístup k práci
- zvládanie konfliktných situácii
- komunikatívne a príjemné vystupovanie
- schopnosť zvládania stresových situácií
- flexibilita
- skúsenosť zo zahraničia je veľkou výhodou
- skúsenosti s ázijskou kuchyňou sú vítané.

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Dynamická firma, ktorá je lídrom na slovenskom trhu gastronómie. Na trhu pôsobí od roku 2003 a jej portfólio tvoria desiatky reštaurácií, klubov a barov v Bratislave, Viedni a Prahe. Ďalšou významnou činnosťou je zabezpečovanie a organizovanie cateringov v rozsahu až do niekoľko tisíc ľudí.

Hlavná oblasť pôsobenia spoločnosti

Veľkoobchod

Informácie o výberovom konaní

Vopred ďakujeme všetkým kandidátom za prejavený záujem.

Adresa spoločnosti

MEDUSA GROUP, s.r.o.
Einsteinova 23
851 01 Bratislava
http://www.medusagroup.sk
ID: 2794012   Dátum zverejnenia: 2.11.2016