Junior Brand Chef - Primi/Kubu

Miesto práce:

Bratislava

Mzdové podmienky:

Termín nástupu:

dohodou

Druh pracovného pomeru:

plný úväzok

Čím nás určite oslovíš?

Pre atraktívnu sieť reštaurácií Primi/Kubu hľadáme kandidátov na pozíciu Junior Brand Chef.
Vašou úlohou (v spolupráci s Brand Chefom) bude:
  • úloha garanta za dodržiavanie kvalitatívnych a kvantitatívnych štandardov kuchyne pre určenú sieť reštaurácií
  • pravidelné kontroly/audity
  • podpora pri otváraní nových projekov
  • neustále sledovanie výrobných procesov za účelom zvyšovania kvality a efektivity
  • vzdelávanie a morálna podpora podriadených, leadership
  • školenia pre kuchárske tímy a šéfkuchárov
  • zabezpečenie administratívnych podkladov pre šéfkuchárov (checklisty, HACCP formuláre, objednávkové formuláre a pod.)
  • nastavenie štandardov pre produkty kuchyne v sieti reštaurácií a kontrola ich dodržiavania
  • kontrola a dodržiavanie noriem produktov
  • v spolupráci s Brand Chefom tvorba produktov a sledovanie časovej osi podľa zadania PDM a ich následná implementácia na prevádzkych v poždovanom čase a kvalite
  • spolutvorba receptúr a noriem denného menu pre celú sieť
  • koordinovanie presunov zamestnancov v rámci siete, participácia pri výbere zamestnancov do nových projektov
  • participácia na školeniach v Medusa Academy
  • kontrola hygieny a čistoty, určenie sanitárnych dní
  • pravidelné mítingy s podriadenými
  • tvorba sezónnych vsuviek
  • aktívna práca na prevádzkach

Čo ti ponúkame navyše?

Jedinečná možnosť zastrešovať sieť atraktívnych reštaurácií a ovplyvňovať úroveň kvality a štandardov.
Zázemie v najväčšej gastronomickej spoločnosti a jednotke na slovenskom trhu.
Školenia, vzdelávanie a rozvoj v rámci unikátneho konceptu MEDUSA ACADEMY.
Rôzne zamestnanecké benefity a profesionálne výhody.

Máme o teba záujem, takže:

Vopred ďakujeme všetkým uchádzačom za ich záujem, kontaktovať však budeme len vybraných uchádzačov.

Ako si ťa predstavujeme:

  • skúsenosti a prax v odbore minimálne 5 rokov
  • zameranie na taliansku/mediteránsku kuchyňu
  • skúsenosť na pozícii šéfkuchár
  • znalosti z oblasti prípravy hotových jedál, špecialít teplej a studenej kuchyne
  • znalosti z oblasti tvorby jedálneho lístka
  • zodpovedný prístup a spoľahlivosť
  • veľmi dobré organizačné schopnosti, schopnosť určiť si priority
  • prirodzená autorita
  • kreativita
  • schopnosť pracovať v tíme
  • záľuba v sledovaní nových trendov v gastronómii
Poslať životopis
ID: 2550893  Dátum zverejnenia: 6.5.2016