Spoločnosť získala ocenenie RecruitRank Awards 2015 za najlepšie výberové procesy v roku 2015 podľa hodnotení uchádzačov.

Sous Chef - Samoobslužná reštaurácia Presto

MEDUSA GROUP, s.r.o.

Miesto práce
Einsteinova 23, Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
Dohodou
Ponúkaný plat (brutto)
Dohodou

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Pre našu modernú samoobslužnú reštauráciu Presto Digital Park 2 v Bratislave hľadáme kandidátov na pozíciu Sous Chef.
Vašou úlohou ako Sous Chefa bude plnenie všetkých pracovných úloh z náplne práce v oblastiach Personál/Prostredie/Produkt/Profit.
Zodpovednosti/Personál:
- dodržiavanie štandardov spoločnosti
- práca na všetkých pracoviskách v kuchyni a schopnosť zastúpenia pracovníka na ktoromkoľvek stanovišti
- kontrola a zefektívňovanie práce kuchárov v kuchyni
- dodržiavanie správnych technologických postupov výroby a manipulácie s potravinami a zároveň dohliadanie nad dodržiavaním vizualizácie jedál pri podávaní
- zaškolenie nového zamestnanca podľa štandardov z prevádzkového manuálu a inštrukcií šéfkuchára
- vytváranie, evidencia tréningových podkladov pre kuchárov a pomocné sily – testy, školiace materiály...
- dodržiavanie stanoveného dress code pre kuchára, kontrola vzhľadu, hygienických návykov u kuchárov a pomocných síl
- pomoc pri vedení personálnej agendy so šéfkuchárom
- dodržiavanie prevádzkového poriadku, bezpečnostných a hygienických štandardov HACCP
- schopnosť konštruktívne riešiť vzniknuté konflikty, sťažnosti (v neprítomnosti šéfkuchára)
- účasť na mítingoch, tréningoch a školeniach Medusa Academy
Zodpovednosť/Prostredie:
- kontrola plánu čistenia kuchyne a zodpovednosť za jeho dodržiavanie
- kontrola správneho zaobchádzania s technológiou a majetkom spoločnosti (konvektomaty, kuchynské roboty, pizza pece, chladničky, mrazáky...)
- hlásenie technických nedostatkov šéfkuchárovi
- kontrola, riadenie zatváracích prác v kuchyni a správne uloženie potravín
- v prípade neprítomnosti šéfkuchára na prevádzke zodpovednosť a priestor kuchyne opúšťa ako posledný
Zodpovednosť/Produkt:
- prípade neprítomnosti šéfkuchára na prevádzke preberá zodpovednosť za bezpečnosť, kvalitu, vzhľad, množstvo, teplotu podávaných produktov
Zodpovednosť/Profit:
- kontrola a ovplyvňovanie spotreby čistiacich prostriedkov pri umývaní riadu, otváracích a zatváracích prácach v kuchyni
- dodržiavanie všetkých postupov pri manipulácii so surovinami a eliminácia všetkých strát spojených s nehospodárnym zaobchádzaním, nesprávnym objednávaním a zlým skladovým hospodárstvom (FIFO) v kuchyni
- pomoc pri spisovaní inventárnych hárkov a podieľanie sa na inventarizácii surovín, majetku a inventáru

Zamestnanecké výhody, benefity

Zázemie v najväčšej gastronomickej spoločnosti a jednotke na slovenskom trhu.
Školenia a profesionálny rozvoj v rámci unikátneho projektu vzdelávania MEDUSA ACADEMY, rôzne zamestnanecké benefity a profesionálne výhody.
Možnosť práce v atraktívnej prevádzke v príjemnom prostredí.

Informácie o výberovom konaní

Vopred ďakujeme všetkým kandidátom za prejavený záujem.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa

Vzdelanie v odbore

hotelové, gastronómia, kuchár

Počet rokov praxe

3

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Naše požiadavky:
- minimálne 3 ročná skúsenosť na podobnej pozícii je podmienkou
- pozornosť k detailom a kvalite
- schopnosť motivovať a riadiť tím
- schopnosť zabezpečiť, aby tím pracoval na stanovenej a požadovanej rýchlosti
- aktivita a schopnosť posúdenia, ak potraviny nie sú v súlade s požadovanou kvalitou a chuťou
- schopnosť trénovať členov tímu
- znalosť receptov
- vynikajúce organizačné schopnosti, vysoké pracovné nasadenie a dobré medziľudské komunikačné schopnosti
- spoľahlivosť a aktívny prístup k práci
- zvládanie konfliktných situácii
- komunikatívne a príjemné vystupovanie
- schopnosť zvládania stresových situácií
- flexibilita

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Dynamická firma, ktorá je lídrom na slovenskom trhu gastronómie. Na trhu pôsobí od roku 2003 a jej portfólio tvoria desiatky reštaurácií, klubov a barov v Bratislave, Viedni a Prahe. Ďalšou významnou činnosťou je zabezpečovanie a organizovanie cateringov v rozsahu až do niekoľko tisíc ľudí.

Počet zamestnancov

250-499 zamestnancov

Adresa spoločnosti

MEDUSA GROUP, s.r.o.
Einsteinova 23
851 01 Bratislava
http://www.medusagroup.sk
ID: 2465653   Dátum zverejnenia: 7.3.2016