Spoločnosť získala ocenenie RecruitRank Awards 2015 za najlepšie výberové procesy v roku 2015 podľa hodnotení uchádzačov.

Kuchár/ka - wagamama

MEDUSA GROUP, s.r.o.

Informácie o pracovnom mieste

  • Miesto práce: Bratislava
  • Ponúkaný plat (brutto): Dohodou
  • Termín nástupu: Dohodou
  • Druh pracovného pomeru: plný úväzok

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Britská sieť obľúbených japonských reštaurácií wagamama rozširuje svoju značku aj na Slovensko! Od otvorenia prvej prevádzky v londýnskom Bloomsbury v roku 1992 sa wagamama dostala do 18 krajín a má okolo 150 reštaurácií po celom svete. Filozofia značky je založená na pozitívnom prístupe k stravovaniu, životnému štýlu a príprave jedla len na objednávku v otvorenej kuchyni, čím je zaručená jeho čerstvosť. Koncept wagamama je rovnaký na celom svete a je inšpirovaný umením „kaizen“, čo znamená „neustále zdokonaľovanie“. Značka wagamama má túto filozofiu priamo vo svojom srdci, kde poháňa jej nepokojnú dušu. Na vrchole jej hodnôt je čerstvosť a kvalita surovín, hravý prístup a sloboda personálu a zákazníkov prejaviť sa.

Menu v reštauráciách wagamama inšpirované japonskou kuchyňou obsahuje rezance ramen, teppanyaki, karí, šaláty, čerstvé šťavy, prílohy, dezerty, víno a ázijské pivá. Chcel/a by si pripravovať takéto jedlá? Tak pošli životopis! Tvojou úlohou bude:
- príprava jedál na objednávku v otvorenej kuchyni pred očami zákazníkov
- zabezpečenie kvality a čerstvosti pripravených pokrmov
- dodržiavanie hygienických noriem a čistoty na pracovisku
- organizovanie všetkých výrobných procesov prípravy jedál
- dodržiavanie štandardov a pravidiel wagamama a Medusa Group

Iné výhody

Zázemie v najväčšej gastronomickej spoločnosti a jednotke na slovenskom trhu.
Školenia a profesionálny rozvoj v rámci unikátneho projektu vzdelávania MEDUSA ACADEMY, rôzne zamestnanecké benefity a profesionálne výhody.
Možnosť práce v atraktívnej prevádzke v príjemnom prostredí.
Perspektíva uplatnenia sa v ktorejkoľvek prevádzke wagamama v zahraničí.
Príležitosť osobného rastu, rozvoja a obohatenia skúseností.

Požiadavky na zamestnanca

Požadované vzdelanie

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa

Vzdelanie v odbore

hotelové, gastronómia, kuchár

Požadovaná prax

Pozícia je vhodná pre absolventa

Áno

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Naše požiadavky:
- skúsenosti s varením sú vítané, ale energiu a entuziazmus oceníme oveľa viac
- ochota pracovať pred očami zákazníkov
- pozornosť k detailom a kvalite
- aktivita a schopnosť posúdenia, ak potraviny nie sú v súlade s požadovanou kvalitou a chuťou
- vysoké pracovné nasadenie a dobré medziľudské komunikačné schopnosti
- spoľahlivosť a aktívny prístup k práci
- zvládanie a stresových situácii
- komunikatívne a príjemné vystupovanie
- flexibilita

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Dynamická firma, ktorá je lídrom na slovenskom trhu gastronómie. Na trhu pôsobí od roku 2003 a jej portfólio tvoria desiatky reštaurácií, klubov a barov v Bratislave, Viedni a Prahe. Ďalšou významnou činnosťou je zabezpečovanie a organizovanie cateringov v rozsahu až do niekoľko tisíc ľudí.

Hlavná oblasť pôsobenia spoločnosti

Veľkoobchod

Informácie o výberovom konaní

Vopred ďakujeme všetkým kandidátom za prejavený záujem.

Adresa spoločnosti

MEDUSA GROUP, s.r.o.
Einsteinova 23
851 01 Bratislava
http://www.medusagroup.sk
ID: 2365558   Dátum zverejnenia: 8.1.2016