Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Sous Chef - Ázijský koncept
Miesto práce:
Einsteinova 23, Bratislava
Mzdové podmienky:
Dohodou
Termín nástupu:
07.09.2015
Druh pracovného pomeru:
plný úväzok
Čím nás určite oslovíš?
Pre náš pripravovaný ázijský koncept hľadáme kandidátov na pozíciu Sous Chef. Tento koncept predstavuje globálnu značku, ktorá vznikla v roku 1992 kombináciou japonskej tradičnej kuchyne a bola inšpirovaná inováciou Bruce Leeho. V súčasnosti pôsobí v 18 krajinách a má okolo 150 reštaurácií po celom svete (USA, Írsko, Holandsko, Emiráty, Belgicko, Dánsko, Turecko, Nový Zéland, Cyprus, Švajčiarsko, Grécko, Malta, Švédsko a Katar). Podstatou konceptu je vždy čerstvé a chutné jedlo, skvelý servis v minimalistickom prostredí a filozofia, ,,že sme to, čo jeme,,. Základným know - how je KAIZEN, čiže neustále zlepšovanie a prinášanie inovácii s dôrazom na hodnoty, medzi ktoré patria: byť pozitívne čerstvý, pozitívne hravý, pozitívne nepokojný a pozitívne free (odvaha odlíšiť sa).Vašou úlohou ako Sous Chefa bude plnenie všetkých pracovných úloh z náplne práce v oblastiach Personál/Prostredie/Produkt/Profit.
Zodpovednosti/Personál:
- dodržiavanie štandardov spoločnosti
- práca na všetkých pracoviskách v kuchyni a schopnosť zastúpenia pracovníka na ktoromkoľvek stanovišti
- kontrola a zefektívňovanie práce kuchárov v kuchyni
- dodržiavanie správnych technologických postupov výroby a manipulácie s potravinami a zároveň dohliadanie nad dodržiavaním vizualizácie jedál pri podávaní
- zaškolenie nového zamestnanca podľa štandardov z prevádzkového manuálu a inštrukcií šéfkuchára
- vytváranie, evidencia tréningových podkladov pre kuchárov a pomocné sily – testy, školiace materiály...
- dodržiavanie stanoveného dress code pre kuchára, kontrola vzhľadu, hygienických návykov u kuchárov a pomocných síl
- pomoc pri vedení personálnej agendy so šéfkuchárom
- dodržiavanie prevádzkového poriadku, bezpečnostných a hygienických štandardov HACCP
- schopnosť konštruktívne riešiť vzniknuté konflikty, sťažnosti (v neprítomnosti šéfkuchára)
- účasť na mítingoch, tréningoch a školeniach Medusa Academy
- kontrola plánu čistenia kuchyne a zodpovednosť za jeho dodržiavanie
- kontrola správneho zaobchádzania s technológiou a majetkom spoločnosti (konvektomaty, kuchynské roboty, pizza pece, chladničky, mrazáky...)
- hlásenie technických nedostatkov šéfkuchárovi
- kontrola, riadenie zatváracích prác v kuchyni a správne uloženie potravín
- v prípade neprítomnosti šéfkuchára na prevádzke zodpovednosť a priestor kuchyne opúšťa ako posledný
- prípade neprítomnosti šéfkuchára na prevádzke preberá zodpovednosť za bezpečnosť, kvalitu, vzhľad, množstvo, teplotu podávaných produktov
- kontrola a ovplyvňovanie spotreby čistiacich prostriedkov pri umývaní riadu, otváracích a zatváracích prácach v kuchyni
- dodržiavanie všetkých postupov pri manipulácii so surovinami a eliminácia všetkých strát spojených s nehospodárnym zaobchádzaním, nesprávnym objednávaním a zlým skladovým hospodárstvom (FIFO) v kuchyni
- pomoc pri spisovaní inventárnych hárkov a podieľanie sa na inventarizácii surovín, majetku a inventáru
Čo ti ponúkame navyše?
Zázemie v najväčšej gastronomickej spoločnosti a jednotke na slovenskom trhu.Školenia a profesionálny rozvoj v rámci unikátneho projektu vzdelávania MEDUSA ACADEMY, rôzne zamestnanecké benefity a profesionálne výhody.
Možnosť práce v atraktívnej prevádzke v príjemnom prostredí.
Perspektíva uplatnenia sa v ktorejkoľvek prevádzke tohto konceptu v zahraničí.
Príležitosť osobného rastu, rozvoja a obohatenia skúseností.
Máme o teba záujem, takže:
Vopred ďakujeme všetkým kandidátom za prejavený záujem.
Ako si ťa predstavujeme:
Naše požiadavky:- minimálne 3 ročná skúsenosť na podobnej pozícii je podmienkou
- pozornosť k detailom a kvalite
- schopnosť motivovať a riadiť tím v štýle, ktorý si tento ázijský koncept vyžaduje
- schopnosť zabezpečiť, aby tím pracoval na stanovenej a požadovanej rýchlosti
- aktivita a schopnosť posúdenia, ak potraviny nie sú v súlade s požadovanou kvalitou a chuťou
- schopnosť trénovať členov tímu a zabezpečiť, aby všetci členovia tímu poznali detailne koncept
- znalosť receptov
- vynikajúce organizačné schopnosti, vysoké pracovné nasadenie a dobré medziľudské komunikačné schopnosti
- spoľahlivosť a aktívny prístup k práci
- zvládanie konfliktných situácii
- komunikatívne a príjemné vystupovanie
- schopnosť zvládania stresových situácií
- flexibilita
- skúsenosť zo zahraničia je veľkou výhodou
ID: 2226939
Dátum zverejnenia: 21.8.2015
2015-08-21
lokalita: Bratislava Pozícia: Šéfkuchár Spoločnosť: Medusa
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: Dohodou