Pracovník v kuchyni (kuchár)

Jozef Mičo - TIP-TOP

Miesto práce
Vaľkovská 41, okres Prešov
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády)

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

práca vo firme s gastronomickým zameraním-vyroba,predaj a podobne.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

základné vzdelanie
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Výhodou pre uchadzača-držanie vodičského opravnenia skupiny B

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Firma Jozef Mičo-TIP-TOP vznikla v roku 1992 za účelom poskytovania stravovacích služieb a závodného stravovania. V súčasnosti firma zastrešuje aj výrobu chladených jedál, maloobchod, a od roku 2016 ma vo svojom portfóliu aj vlastnú mäsovýrobu.

Počet zamestnancov

25-49 zamestnancov
ID: 3057587  Dátum zverejnenia: 12.5.2017