Reagujte bez životopisu

Šéfkuchár pre nový horský rezidenčný rezort vo Vysokých Tatrách

Hotel Elements Properties s.r.o.

Miesto práce
Tatranská Lomnica, Vysoké Tatry
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
3Q/2024
Mzdové podmienky (brutto)
2 000 - 2 500 EUR/mesiac

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Šéfkuchár má zodpovednosť za celkový chod kuchyne a kvalitu podávaných jedál. Jeho/jej pracovné povinnosti zahŕňajú mnoho aspektov riadenia kuchyne a spoluprácu s ostatnými členmi tímu.

Úlohou šéfkuchára bude:

Komplexne riadiť kolektív kuchyne a vedenie tímu jeho zástupcov.

Striktne vymedzovať kompetencie a zodpovednosti svojich zástupcov a vykonávať priebežné kontroly zadaných úloh.

Tvoriť rozpis zmien pre stredisko kuchyňa.

Zodpovedať za nastavenie a dodržiavanie HACCP štandardov, viesť si platnú dokumentáciu, dodržiavať sanitačný a metrologický plán

Vykonávať kontrolu objednávaného tovaru a mať zodpovednosť za komplexnosť objednávok, zodpovedať za kvalitu a obsah preberaného tovaru v súlade s dokumentáciou.

Podieľať sa na tvorbe objednávok tovaru pre stredisko kuchyňa, podieľať sa na inventúrach a inventarizácii strediska.

Predkladať návrhy, tvoriť kalkulácie a zároveň byť nápomocný svojim zástupcom pri tvorbe nových kalkulácií.

Preberať zodpovednosť za ceny jedál.

Zodpovedať za hospodárenie strediska a inventár kuchyne, kontrolovať využívanie a udržiavanie strojného a technického zariadenia.

Hmotne zodpovedať za inventár strediska a náležité zaobchádzanie s ním.

Kontrolovať dodržiavanie a používanie ochranných prostriedkov a doržiavanie BOZP a zásad hygieny u podriadených.

Podieľať sa na plánovaní ľudských zdrojov, aktualizácii popisov pracovného miesta, nábore/výbere zamestnancov, programov ich adaptácie, motivácie, rozvoja, optimalizovania individuálnych cieľov, pravidelného hodnotenia a odmeňovania,

Dbať na primerané obsadenie pracovníkov z hľadiska využívania pracovného času a kvalifikácie. Zodpovedať za adaptačný proces novoprijatých zamestnancov a ich oboznámenie sa s technologickými postupmi a kalkuláciami jedál a pokrmov

Vykonávať priebežnú kontrolu záručných lehôt.

Vykonávať všetky práce spojené s výrobou jedál a zodpovedať za ich kvalitu.

Preberať zodpovednosť za správne vykonanú inventúru a byť spoluzodpovednýza skladové zásoby.

Pristupovať tvorivo k tvorbe jedálnych lístkov a ponúk v rámci všetkých pridelených outletov.

Zodpovedať za vedenie, správu a kvalitu vykonávaných prác kompletného strediska.

Zodpovedať za vedenie, vzdelávanie a smerovanie študentov na praxi a v duálnom vzdelávaní.

Spolupracovať s majstrom odborného výcviku a dávať návrh na hodnotenie žiakov.

V spolupráci s F&B manažérom a GM navrhovať nové jedlá a jedálne lístky, aktívne sa podieľať na gastro podujatiach.


Zamestnanecké výhody, benefity

práca v príjemnom prostredí nového rezortu

zamestnanecká strava

vstup do hotelového wellness a fitness

pobyty v spriatelených ubytovacích zariadeniach
ročné odmeny podľa hospodárskeho výsledku rezortu

Informácie o výberovom konaní

Pre zaradenie do výberového konania je potrebné zaslať spoločnosti životopis. Spoločnosť si vyhradzuje právo kontaktovať iba vybraných uchádzačov.

Predpokladaný termín ukončenia výberového konania

15.6.2024 (ostáva ešte 17 dní)

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa

Vzdelanie v odbore

gastronómia, hotelierstvo

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Začiatočník (A2)

Ostatné znalosti

Reštauračný a skladový software (ideálne Mews) - Mierne pokročilý
Práca s počítačom - Mierne pokročilý

Prax na pozícii/v oblasti

3-5

Osobnostné predpoklady a zručnosti

predchádzajúce skúsenosti na pozícii head chefa v hoteli alebo vedúceho kuchyne sú výhodou.

skúsenosť s vedením tímu

schopnosť vytvárať nové recepty, inovovať a prispôsobovať jedlá podľa potrieb a preferencií hostí.

silné analytické schopnosti

komunikačné zručnosti

znalosť hygienických noriem a bezpečnosti potravín

flexibilita a odolnosť voči stresu

vášeň pre gastronómiu

zdravotná spôsobilosť

fyzická zdravotná spôsobilosť na vykonávanie náročnej práce v kuchyni

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť prevádzkuje horský rezidenčný rezort vo Vysokých Tatrách.
ID: 4829557  Dátum zverejnenia: 14.5.2024  Základná zložka mzdy (brutto): 2 000 EUR/mesiac