Raňajkový kuchár

HOTEL DEVÍN, a.s.

Miesto práce
Riečna 4, Bratislavský kraj
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády)
Termín nástupu
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
dohodou

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Príprava a kontrolovanie teplých a studených jedál primárne pre hotelové raňajky, hotelovú reštauráciu a konferenčné priestory hotela, ich pravidelné dopĺňanie
- Dodržovanie denných úloh podľa vedenia šéfkuchára
- Zodpovedanie za kvalitu podávaných jedál
- Dodržiavanie štandardov a procesov prípravy bufetov
- Zodpovedanie za správne hospodárenie so surovinami

Zamestnanecké výhody, benefity

- zamestnanecká strava
- možnosť využitia SPA centra

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Vzdelanie v odbore

kuchár-čašník

Pozícia je vhodná pre absolventa

Áno

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Ukončené odborné vzdelanie v odbore hotelierstva, gastronómie alebo cestovného ruchu vítané
- Silná orientácia na zákazníka, služby a hosťa
- Samostatná pracovná činnosť a KREATIVITA
- Flexibilita a odolnosť voči stresu, stála pripravenosť

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Hotel Devín už od 50. rokov 20. storočia zaujíma veľmi významnú pozíciu v oblasti bratislavského hotelierstva. Atraktívny je svojim funkcionalistickým štýlom, v ktorom bol v roku 1954 postavený, polohou pri rieke Dunaj, nadčasovým dizajnom a poskytovaním tradične vysokokvalitných služieb. Hotel Devín spĺňa podmienky 4* hotela v domácom i zahraničnom meradle a svojou ponukou sa zaraďuje medzi hotely najvyššej kategórie na Slovensku.

Počet zamestnancov

50-99 zamestnancov
ID: 2159282  Dátum zverejnenia: 17.5.2017  Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: dohodou