Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Zástupca šéfkuchára / Sous-chef Hotel & Restaurant Resort Barca***
HEST CO spol. s r.o.
Červený rak 21, Košice
plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
dohodou
2 400 EUR/mesiac
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Náplň práce zástupcu šéfkuchára :
- schopnosť viesť tím
- zodpovednosť za chod kuchyne
- práca s kvalitnými surovinami a ich výber
- spolupráca pri tvorbe menu
- kontrola kvality pripravovaných jedál
- hospodárenie v kuchyni
- konzistentné dodržiavanie vopred stanovených kalkulácií
- starostlivosť o inventár prevádzky
- plánovanie zmien
- udržiavanie čistoty a poriadku na pracovisku
- objednávanie tovarov
- pracovná zmena - krátky / dlhý týždeň (pracovný fond cca. 180 hodín)
Zastávka MHD VSS križovatka, 5 minút chôdze od rešturácie.
Viac informácii poskytneme na osobnom pohovore.
Zamestnanecké výhody, benefity
- Seriózne a spravodlivé odmeňovanie
- Príjemné prostredie luxusného 3*** Hotela v Košiciach
- Možnosť sebarealizácie a budovania kariéry
- Kvalitné podmienky pre výkon práce
- Zamestnanecká strava a zamestnanecké zľavy na produkty
- Parkovanie zdarma, teambuildingy a vianočné večierky
- Príjemný a skúsený pracovný kolektív
- Možnosť osobného rastu a vzdelávania sa
- Profesionálny rozvoj v modernom hoteli
- Významná úloha pri tvorbe gastronomických zážitkov
- Možnosť pracovať s kvalitnými surovinami
- Pravidelné školenia a workshop-y
- Súčasť stabilnej a úspešnej spoločnosti
- Práca v renomovanom hotelovom reštaurátore
- Možnosť byť súčasťou tímu tvoriaceho nezabudnuteľné zážitky pre hostí
Informácie o výberovom konaní
Vhodných uchádzačov následne pozveme na osobný pohovor.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
Vzdelanie v odbore
Jazykové znalosti
Ostatné znalosti
Prax na pozícii/v oblasti
Počet rokov praxe
Pozícia je vhodná pre absolventa
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Zástupca šéfkuchára / Sous-chef Hotel & Restaurant Resort Barca***
Požiadavky pre uchádzačov o prácu:
- Skúsenosti s varením
- Pozornosť k detailom a kvalite jedál
- Dodržiavanie kalkulácií a konzistencie
- Dochvíľnosť a zodpovednosť
- Pozitívny prístup a schopnosť tímovej práce
- Znalosť hygienických predpisov a bezúhonnosť
- Rýchla a efektívna reakcia na zmeny
- Samostatnosť a spoľahlivosť
- Typicky požadované vzdelanie
- Hard skills: varenie, organizácia a manažment
- Soft skills: komunikácia, kreativita, adaptabilita