Zástupca šéfkuchára / Sous-chef Hotel & Restaurant Resort Barca***

HEST CO spol. s r.o.

Miesto práce
Červený rak 21, Košice
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
Termín nástupu
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
2 400 EUR/mesiac

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Hladáme do tímu posilu na pozíciu - Zástupca šéfkuchára / Sous-chef

Náplň práce zástupcu šéfkuchára :

- schopnosť viesť tím
- zodpovednosť za chod kuchyne
- práca s kvalitnými surovinami a ich výber
- spolupráca pri tvorbe menu
- kontrola kvality pripravovaných jedál
- hospodárenie v kuchyni
- konzistentné dodržiavanie vopred stanovených kalkulácií
- starostlivosť o inventár prevádzky
- plánovanie zmien
- udržiavanie čistoty a poriadku na pracovisku
- objednávanie tovarov
- pracovná zmena - krátky / dlhý týždeň (pracovný fond cca. 180 hodín)

Zastávka MHD VSS križovatka, 5 minút chôdze od rešturácie.
Viac informácii poskytneme na osobnom pohovore.

Zamestnanecké výhody, benefity

- Seriózne a spravodlivé odmeňovanie

- Príjemné prostredie luxusného 3*** Hotela v Košiciach

- Možnosť sebarealizácie a budovania kariéry

- Kvalitné podmienky pre výkon práce

- Zamestnanecká strava a zamestnanecké zľavy na produkty

- Parkovanie zdarma, teambuildingy a vianočné večierky

- Príjemný a skúsený pracovný kolektív

- Možnosť osobného rastu a vzdelávania sa

- Profesionálny rozvoj v modernom hoteli

- Významná úloha pri tvorbe gastronomických zážitkov

- Možnosť pracovať s kvalitnými surovinami

- Pravidelné školenia a workshop-y

- Súčasť stabilnej a úspešnej spoločnosti

- Práca v renomovanom hotelovom reštaurátore

- Možnosť byť súčasťou tímu tvoriaceho nezabudnuteľné zážitky pre hostí

Informácie o výberovom konaní

Prosíme zaslať životopis s osobnou fotografiou e-mailom v slovenskom jazyku
Vhodných uchádzačov následne pozveme na osobný pohovor.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy

Vzdelanie v odbore

Kuchár

Jazykové znalosti

Slovenský jazyk - Pokročilý (C1)

Ostatné znalosti

Microsoft Word - Mierne pokročilý

Prax na pozícii/v oblasti

Kuchár

Počet rokov praxe

2

Pozícia je vhodná pre absolventa

Áno

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Zástupca šéfkuchára / Sous-chef Hotel & Restaurant Resort Barca***

Požiadavky pre uchádzačov o prácu:

- Skúsenosti s varením

- Pozornosť k detailom a kvalite jedál

- Dodržiavanie kalkulácií a konzistencie

- Dochvíľnosť a zodpovednosť

- Pozitívny prístup a schopnosť tímovej práce

- Znalosť hygienických predpisov a bezúhonnosť

- Rýchla a efektívna reakcia na zmeny

- Samostatnosť a spoľahlivosť

- Typicky požadované vzdelanie

- Hard skills: varenie, organizácia a manažment

- Soft skills: komunikácia, kreativita, adaptabilita

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Novootvorený 3 - hviezdičkový hotel s reštauráciou v Košiciach. Hotel má 12 izieb, reštauráciu, letnú terasu, kaviareň a tri salóniky. Máme záujem o rozvoj a napredovanie, organizovanie osláv, svadieb, akcií a rôznych podujatí. Našim cieľom sú spokojní a stále sa vracajúci zákazníci. Sme stále plní energie, dobre naladení a snažíme sa poskytnúť tie najlepšie možné pracovné podmienky.

Počet zamestnancov

25-49 zamestnancov
ID: 4793992  Dátum zverejnenia: 26.3.2024  Základná zložka mzdy (brutto): 2 400 EUR/mesiac