Samostatný kuchár

Grand Hotel Permon, s.r.o.

Miesto práce
Hotel Pieris, Podbanské, Pribylina
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
866 - 1 400 EUR/mesiacKonečná výška mzdy závisí od pracovného výkonu, schopností a prístupu zamestnanca

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Náplň práce Samostatného kuchára:

  • Príprava bufetových raňajok, alla cart počas obedov a pomoc pri príprave bufetových večerí
  • Zodpovednosť za kvalitu podávaných jedál
  • Kontrola stavu zásob na svojom stredisku
  • Spolupráca na príprave zamestnaneckej stravy a hotelových akcií
  • Dodržiavanie HACCP zásad
  • Príklady ďalších úloh:
    • Príprava denného menu
    • Plánovanie a organizovanie práce kuchárskeho tímu
    • Kontrola kvality surovín a jedál
    • Údržba a čistenie kuchynskej techniky a zariadení
  • Typický deň Samostatného kuchára:
    • Vstávam skoro ráno a pripravujem bufetové raňajky pre hostí. Potom sa pustím do prípravy obedov pre alla cart. Popoludní sa zameriam na prípravu bufetovej večere. Počas celého dňa kontrolujem stav zásob a dodržiavam HACCP zásady.
  • Typická pracovná doba Samostatného kuchára:
    • Pracujem v zmenách, typicky 8 hodín denne. Počas sezóny môže byť pracovná doba aj dlhšia.

Zamestnanecké výhody, benefity

  • Zabezpečíme ti ubytovanie v hoteli, takže sa nemusíte stresovať hľadaním bývania v novom meste.
  • Zamestnanecká strava ti zabezpečí chutné a zdravé jedlo, takže sa môžeš sústrediť na svoju prácu.
  • Využívanie hotelových služieb za zamestnanecké ceny ti umožní relaxovať a oddýchnuť si po náročnom dni v práci.
  • Príjemné pracovné prostredie ti zabezpečí pohodlné a priateľské prostredie, kde sa budete cítiť ako doma.
  • Možnosť získania skúseností v hotelovom prostredí, ktoré ti môže pomôcť pri ďalšom kariérnom raste.
  • Pravidelné školenia a tréningy, ktoré vám umožnia zlepšovať sa v odbore.
  • Flexibilný pracovný čas, ktorý vám umožní prispôsobiť si pracovný režim svojmu životnému štýlu.
  • Moderné pracovné vybavenie, ktoré vám uľahčí prácu a zabezpečí efektivitu.
  • Možnosť pracovať s kvalitnými surovinami a využívať najnovšie kulinárske trendy.

Informácie o výberovom konaní

kontaktovať budeme len vybratých uchádzačov

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Vzdelanie v odbore

hotelierstvo a gastronómia

Jazykové znalosti

Slovenský jazyk - Úplný začiatočník (A1)

Osobnostné predpoklady a zručnosti

  • Držíte zdravotný preukaz.
  • Máte preukaz na prácu v potravinárstve.
  • Máte vzdelanie v oblasti gastronómie.
  • Ovládate prípravu jedál a zvládate viacero úloh naraz.
  • Máte skúsenosti s prípravou rôznych druhov jedál.
  • Máte zručnosti, vytrvalosť a spoľahlivosť.
  • Máte chuť zdokonaľovať sa a pracovať v mladom kolektíve.

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Hotelový komplex.

Počet zamestnancov

200-249 zamestnancov
ID: 4803996  Dátum zverejnenia: 9.4.2024  Základná zložka mzdy (brutto): 866 EUR/mesiac