Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Samostatný kuchár
Grand Hotel Permon, s.r.o.
Hotel Pieris, Podbanské, Pribylina
plný úväzok
ihneď
866 - 1 400 EUR/mesiacKonečná výška mzdy závisí od pracovného výkonu, schopností a prístupu zamestnanca
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Samostatný kuchár:
- Príprava bufetových raňajok, alla cart počas obedov a pomoc pri príprave bufetových večerí
- Zodpovednosť za kvalitu podávaných jedál
- Kontrola stavu zásob na svojom stredisku
- Spolupráca na príprave zamestnaneckej stravy a hotelových akcií
- Dodržiavanie HACCP zásad
Zamestnanecké výhody, benefity
- Ubytovanie v hoteli vám zabezpečí príjemné bývanie bez zbytočného stresu z hľadania bývania v novom meste.
- Zamestnanecká strava znamená, že sa nemusíte starať o jedlo a môžete sa sústrediť na svoju prácu.
- Možnosť využívania hotelových služieb za zamestnanecké ceny vám umožní relaxovať a oddýchnuť si po náročnom dni v práci.
- Príjemné pracovné prostredie vám zabezpečí pohodlné a priateľské prostredie, kde sa budete cítiť ako doma.
Informácie o výberovom konaní
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vzdelanie v odbore
Jazykové znalosti
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- Držíte zdravotný preukaz.
- Máte preukaz na prácu v potravinárstve.
- Máte zručnosti, vytrvalosť, spoľahlivosť a chuť zdokonaľovať sa.
- Máte chuť pracovať v mladom kolektíve.
- Požadujeme vzdelanie v oblasti gastronómie.
- Ovládate prípravu jedál, zvládate viacero úloh naraz.
- Máte skúsenosti s prípravou rôznych druhov jedál.