Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Šéfkuchár - head chef hotel Pieris
Grand Hotel Permon, s.r.o.
Miesto práce
Pribylina 1486, okres Liptovský Mikuláš
Pribylina 1486, okres Liptovský Mikuláš
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
ihneď
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
dohodou
dohodou
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
riadi, organizuje a zabezpečuje komplexný chod kuchyne
dodržiava predpisy a smernice pre prácu verejného stravovania
realizuje prijaté opatrenia k zlepšeniu hospodárnosti
spolupracuje s prevádzkovým vedúcim pri vypracúvaní nových ponúk, návrhov na tvorbu jedálnych lístkov , spoločenských udalostí, menu...
zodpovedá za dodržiavanie schválených noriem a kalkulácií
zodpovedá za dodržiavanie hygienického a sanitačného režimu strediska
zodpovedá za dodržiavanie prevádzkového poriadku a zásad správnej výrobnej praxe HACCP
dodržiava predpisy a smernice pre prácu verejného stravovania
realizuje prijaté opatrenia k zlepšeniu hospodárnosti
spolupracuje s prevádzkovým vedúcim pri vypracúvaní nových ponúk, návrhov na tvorbu jedálnych lístkov , spoločenských udalostí, menu...
zodpovedá za dodržiavanie schválených noriem a kalkulácií
zodpovedá za dodržiavanie hygienického a sanitačného režimu strediska
zodpovedá za dodržiavanie prevádzkového poriadku a zásad správnej výrobnej praxe HACCP
Zamestnanecké výhody, benefity
práca v stabilnej spoločnosti
možnosť sebarealizácie
zaujímavé finančné ohodnotenie
zamestnanecké ubytovanie
možnosť využitia zamestnaneckých výhod v rámci siete Empora hoteľs
možnosť sebarealizácie
zaujímavé finančné ohodnotenie
zamestnanecké ubytovanie
možnosť využitia zamestnaneckých výhod v rámci siete Empora hoteľs
Informácie o výberovom konaní
Všetkým uchádzačom ďakujeme za prejavený záujem. Kontaktovať budeme iba vybratých uchádzačov.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
študent strednej školy
stredoškolské s maturitou
stredoškolské s maturitou
Vzdelanie v odbore
hotelierstvo, gastronómia
Počet rokov praxe
5
Osobnostné predpoklady a zručnosti
prax na pozícií šéfkuchára v zariadeniach s vysokým štandardom
široký prehľad v gastronómií
záujem o nové gastronomické trendy
znalosť slovenskej a medzinárodnej kuchyne
výborné organizačné schopnosti
vysoké pracovné nasadenie
časová flexibilita
široký prehľad v gastronómií
záujem o nové gastronomické trendy
znalosť slovenskej a medzinárodnej kuchyne
výborné organizačné schopnosti
vysoké pracovné nasadenie
časová flexibilita
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Hotelový komplex.
Počet zamestnancov
200-249 zamestnancov
ID: 1872131
Dátum zverejnenia: 18.9.2014
2014-09-18
lokalita: okres Liptovský Mikuláš Pozícia: Šéfkuchár Spoločnosť: Grand Hotel Permon, s.r.o.
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: dohodou