Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Manažér stravovacej prevádzky
Miesto práce
Bratislava - Trnávka, Bratislavský kraj
Bratislava - Trnávka, Bratislavský kraj
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
dohodou
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1000 - 1300 EUR/mesiac
1000 - 1300 EUR/mesiac
Máte skúsenosti s vedením stravovacej prevádzky? Ste vedúci typ? Zabezpečovali ste HACCP štandardy? Hľadáme PREVÁDZKOVÉHO MANAŽÉRA - hľadáme práve Vás!
Na tejto pozícii budete zodpovedať za:
- Nastavenie fungovania prevádzky
- Nastavenie a zabezpečenie dodržiavania štandardov HACCP
- Výber dodávateľov, plánovanie nákupu, kalkulácie spotreby
- Organizácia a vedenie chodu stravovacej prevádzky (kuchyňa, kaviareň, pokladňa)
- Rozpis pracovných zmien zamestnancov, pridelovanie úloh
- Kontrolu práce zamestnacov
- Motivácia, riadenie a tréning zamestnancov
- Dodržiavanie kvality servisu a prístupu ku zákazníkom
Na tejto pozícii budete zodpovedať za:
- Nastavenie fungovania prevádzky
- Nastavenie a zabezpečenie dodržiavania štandardov HACCP
- Výber dodávateľov, plánovanie nákupu, kalkulácie spotreby
- Organizácia a vedenie chodu stravovacej prevádzky (kuchyňa, kaviareň, pokladňa)
- Rozpis pracovných zmien zamestnancov, pridelovanie úloh
- Kontrolu práce zamestnacov
- Motivácia, riadenie a tréning zamestnancov
- Dodržiavanie kvality servisu a prístupu ku zákazníkom
Požadujeme
Úspešný kandidát na danej pozícii by mal mať:
- Dosiahnuté stredoškolské vzdelanie s maturitou
- Preukázateľné skúsenosti v oblasti HORECA a gastro na podobnej pozícií (2 roky)
- Skúsenosť s vedením prevádzky a kolektívu zamestnnacov
- Znalosť štandardov HACCP a skúsenosť s ich aplikáciou a dodržiavaním
- Vysoké pracovné nasadenie a vysoká odolnosť voči stresu
- Riadiace a manažérske schopnosti
- Precíznosť a zmysel pre detail, samostatnosť, dôslednosť
- Zodpovedný a spoľahlivý, silné komunikačné schopnosti
- Dosiahnuté stredoškolské vzdelanie s maturitou
- Preukázateľné skúsenosti v oblasti HORECA a gastro na podobnej pozícií (2 roky)
- Skúsenosť s vedením prevádzky a kolektívu zamestnnacov
- Znalosť štandardov HACCP a skúsenosť s ich aplikáciou a dodržiavaním
- Vysoké pracovné nasadenie a vysoká odolnosť voči stresu
- Riadiace a manažérske schopnosti
- Precíznosť a zmysel pre detail, samostatnosť, dôslednosť
- Zodpovedný a spoľahlivý, silné komunikačné schopnosti
Benefity
Spoločnosť ponúka atraktívne zamestnanecké výhody, neformálne pracovné prostredie a priestor pre uplatnenie vlastných nápadov, schopností a iniciatívy.
Informácie
V prípade záujmu o túto pozíciu pošlite prosím na uvedený email Váš životopis v slovenskom alebo anglickom jazyku. Referenčné číslo pozície uveďte do predmetu správy.
V prípade, že už máte svojho konzultanta, kontaktujte ho priamo (najlepšie mailom).
Poštové ani faxové zásielky žiaľ, nemôžeme akceptovať. Ďakujem za porozumenie.
V prípade, že už máte svojho konzultanta, kontaktujte ho priamo (najlepšie mailom).
Poštové ani faxové zásielky žiaľ, nemôžeme akceptovať. Ďakujem za porozumenie.
ID: 2018584
Dátum zverejnenia: 18.2.2015
2015-02-18
lokalita: Bratislavský kraj Pozícia: Prevádzkar Spoločnosť: Grafton Slovakia s.r.o.
Pracovná ponuka je prevzatá z inej stránky alebo zdroja.
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 1000 - 1300 EUR/mesiac