Prevádzkar / Manažér reštaurácie a hotela - Boutique Hotel Slávia***

GLOBAL FINA, s.r.o.

Miesto práce
Košice
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
01.10.2018
Mzdové podmienky (brutto)
Od 1000 EUR + odmeny podľa výsledkov

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

- Riadenie bezproblémového chodu zverenej prevádzky.
- Nábor, vedenie, motivovanie a kontrolovanie podriadených zamestnancov.
- Hodnotenie zamestnancov a kontrola personálnych nákladov
- Zodpovednosť za dodržiavanie dress code, hygienických štandardov a predpisov BOZP, PO.
- Príprava mzdových podkladov.
- Objednávanie, preberanie a kontrolovanie tovaru.
- Komunikácia s dodávateľmi a vyjednávanie najvýhodnejších dodávateľských podmienok.
- Fyzická kontrola skladových zásob (inventarizácia), vedenie pokladničnej knihy.
- Zodpovednosť za vzniknuté manká a škody, hľadenie príčin vzniku a následné zosobňovanie.
- Zabezpečenie uzávierok pokladní.
- Pravidelné kontrolovanie stavu prevádzky, hľadanie nedostatkov a navrhovanie vylepšení.
- Riešenie neštandardných prípadov na prevádzke, riešenie sťažností a reklamácií zákazníkov.
- Zodpovednosť za poskytovanú úroveň služieb.
- Vykonávanie dohľadu nad prebiehajúcimi akciami a podujatiami

Zamestnanecké výhody, benefity

- Motivačné finančné hodnotenie podľa dosiahnutých výsledkov
- Možnosť kariérneho rozvoja
- Samostatná práca
- Rozmanitý rozsah úloh
- Sociálne benefity

Informácie o výberovom konaní

V prípade, že Vás naša ponuka oslovila a spĺňate uvedené požiadavky a máte záujem zúčastniť sa výberového konania na uvedenú pozíciu, pošlite prosím, svoj štruktúrovaný životopis na nižšie uvedený kontakt.
Ďakujeme všetkým kandidátom za prejavený záujem pracovať v našej spoločnosti, avšak iba vybraní kandidáti, ktorí spĺňajú stanovené kritériá budú pozvaní na osobný pohovor.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa

Vzdelanie v odbore

Gastronómia / Hoteliérstvo

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Začiatočník (A2) alebo Nemecký jazyk - Začiatočník (A2)

Ostatné znalosti

Fakturácia - Pokročilý
Hospodárska korešpondencia - Pokročilý
Skladové hospodárstvo - Pokročilý
Pokladňa - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Microsoft Outlook - Pokročilý

Vodičský preukaz

B

Počet rokov praxe

3

Osobnostné predpoklady a zručnosti

- Skúsenosť s vedením tímu a motiváciou zamestnancov - NUTNÁ
- Prax na obdobnej pozícií - NUTNÁ
- Vysoká orientácia na zákazníka a výsledky
- Vysoké pracovné nasadenie, aktívny prístup
- Zvládanie stresu, schopnosť riešiť problémy
- Vynikajúce organizačné, komunikačné a vyjednávacie schopnosti
- Referencie a preukázateľné výsledky
- Osvedčenie o odbornej spôsobilosti na epidemiologicky závažné činnosti pri výrobe, manipulácii a uvádzaní do obehu potravín a pokrmov (zdravotný, potravinársky preukaz) podľa zákona č. 355/2007 Z.z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (§ 16 ods. 1)

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť sa zaoberá dlhé roky činnosťou v oblasti hotelierstva a gastronómie v Košiciach.

Počet zamestnancov

50-99 zamestnancov
ID: 2055567  Dátum zverejnenia: 10.9.2018  Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: Od 1000 EUR + odmeny podľa výsledkov