Prijmeme kuchára/chef de partie - C ´est la vie... Reštaurácia a Penzión s možnosťou ubytovania

Galloper s. r. o.

Miesto práce
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
Termín nástupu
Ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
3.00 - 6.00 EUR/hodina

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

- príprava denného obedového menu Pon - Pia,
- príprava zostaveného menu na akcie počas týždňa:
svadby, kary, oslavy, eventy
- príprava A la carte menu... www.cestlavie.sk
- servis pri bežnom chode prevádzky

Zamestnanecké výhody, benefity

- možnosť ubytovania (grátis), strava, pitný režim, preplácané nadčasy

Informácie o výberovom konaní

V prípade záujmu zašlite životopis s Vašimi kontaktnými údajmi
na e-mailovú adresu: [email protected]

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Úplný začiatočník (A1) alebo Nemecký jazyk - Úplný začiatočník (A1)

Pozícia je vhodná pre absolventa

Áno

Osobnostné predpoklady a zručnosti

- dochvíľnosť, pracovitosť, svedomitosť, kreativita,
príjemné vystupovanie, chuť učiť sa nové veci,
dôraz pre detail pri kulinárskom umení

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

C´est la vie… Reštaurácia a Penzión sa nachádza v prekrásnom prostredí na okraji Bratislavy v blízkosti devínskej kobyly uprostred ranča s koníkmi. Je ideálnou voľbou pre turistov, ale aj Bratislavčanov, ktorým ponúka dokonalý únik zo všednosti. Areál s reštauráciou a peziónom ponúka možnosť jazdy na koni, disponuje dvoma tenisovými kurtami, priestranným parkoviskom aj pre autobusy, terasou s pekným výhľadom, vonkajším barom spolu s grilom a veľkoplošným stanom, ponúka ubytovanie v útulných izbičkách a na detskom ihrisku si prídu na svoje aj tí najmenší. Z načerpaných dlhoročných skúseností z najvyššej gastronómie zo zahraničia sa snažíme priniesť moderný pohľad na tradičnú kuchyňu. Naše menu je obohatené nepochybne aj o chuťovky pravej novodobej fine dining cuisine.
Šéfkuchár Dušan Rehák hovorí:
Kladiem doraz hlavne na chuť a čerstvosť surovín, finálny produkt je už súhra citu a umenia.
C´est la vie… Reštaurácia a Penzión je ideálnym miestom pre Vašu svadbu, rodinnú oslavu, či firemnú akciu alebo pracovný obed.

Pevne dúfame, že Vás náš koncept osloví a C´est la vie… sa čoskoro stane miestom, kde si radi oddýchnete a vždy sa budete radi opätovne vracať.

Ivanka a Dušan Rehák a Tím C´est la vie… sa tešia na Vašu návštevu!

Naše motto: Attention to the detail and smile on our faces – always!
(Dôraz kladieme na detail a na úsmev na tvári – A to vždy!)

Počet zamestnancov

5-9 zamestnancov
ID: 1597377  Dátum zverejnenia: 13.8.2015  Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 3.00 - 6.00 EUR/hodina