Kuchár

FUZION GROUP s. r. o.

Miesto práce
Ventúrska 2, Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, skrátený úväzok
Termín nástupu
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
dohodou

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Zaistiť profesionálny a efektívny priebeh všetkých operácií spojených s výrobou jedál v súlade s internými štandardami a postupmi. Je zodpovedný za krátkodobé a dlhodobé plánovanie a všetky oblasti spojené s výrobou jedál.

Zamestnanecké výhody, benefity

Dynamicky sa rozvíjajúca spoločnosť
Práca v mladom kolektíve v zabehnutej prevádzke v srdci Starého mesta
Možnosť sebarealizácie a využitia kreativity
Odmeny

Informácie o výberovom konaní

Životopisy s telefonickým kontaktom posielať na email: [email protected]. Vybraných uchádzačov budeme kontaktovať.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa

Vzdelanie v odbore

kuchár

Počet rokov praxe

3

Pozícia je vhodná pre absolventa

Áno

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Precíznosť, dochvíľnosť a dôslednosť patria medzi jeho vynikajúce vlastnosti
Schopnosť rýchlo sa učiť a iniciatívne viesť svoj tím smerom k úspechu
Aj pod tlakom preukazovať sebaovládanie a mať svoje emócie pod kontrolou
Viesť a smerovať ku kvalite a iniciovať zlepšovania, podporovať a úzko spolupracovať so svojím tímom
Schopnosť zaistiť dodrživanie hygienických štandardov, priama zodpovednosť kontrolným hygienickým orgánom
Schopnosť flexibilne reagovať na rôzne zmeny, meškania a neočakávané udalosti
Motivácia napredovať a mať vynikajúce organizačné schopnosti
Akceptovať zodpovednosť a riadiť sa organizačnými štandardami
Pracovať na vytváraní profesionálnej pracovnej atmosféry
Blízka spolupráca so svojími podriadenými a ostatnými členmi tímu
Intenzívna spolupráca so všetkými potrebnými partnermi, spoločnosťami, dodávateľmi atď.
Zodpovednosť za dosadzovanie, trénovanie, vedenie a pracovnú disciplínu celého tímu a dodržiavanie stanovenej kvality služieb v súlade s pracovnými štandardami
Zodpovednosť za výkon svojich podriadených a vzhľadom na schopnosti a možnosti celého tímu poskytovanie maximálnej úrovne služieb
Zostavovať rozpis služieb a jeho prepracovanie v prípade potreby
Koordinácia všetkých činností a aktivít vo zverenom úseku a preukazovať aktívny štýl vedenia tímu
Zaistiť presnosť, precíznosť a bezpečnosť narábania s potravinami v súlade s internými štandardami a postupmi
Schopnosť riešiť problémy na profesionálnej úrovni

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť prevádzkujúca kaviareň s letnou terasou v srdci Starého mesta.

Počet zamestnancov

10-19 zamestnancov
ID: 2257424  Dátum zverejnenia: 31.3.2016  Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: dohodou