Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Kuchár
FUZION GROUP s. r. o.
Miesto práce
Ventúrska 2, Bratislava
Ventúrska 2, Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, skrátený úväzok
plný úväzok, skrátený úväzok
Termín nástupu
ihneď
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
dohodou
dohodou
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Zaistiť profesionálny a efektívny priebeh všetkých operácií spojených s výrobou jedál v súlade s internými štandardami a postupmi. Je zodpovedný za krátkodobé a dlhodobé plánovanie a všetky oblasti spojené s výrobou jedál.
Zamestnanecké výhody, benefity
Dynamicky sa rozvíjajúca spoločnosť
Práca v mladom kolektíve v zabehnutej prevádzke v srdci Starého mesta
Možnosť sebarealizácie a využitia kreativity
Odmeny
Práca v mladom kolektíve v zabehnutej prevádzke v srdci Starého mesta
Možnosť sebarealizácie a využitia kreativity
Odmeny
Informácie o výberovom konaní
Životopisy s telefonickým kontaktom posielať na email: [email protected]. Vybraných uchádzačov budeme kontaktovať.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Vzdelanie v odbore
kuchár
Počet rokov praxe
3
Pozícia je vhodná pre absolventa
Áno
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Precíznosť, dochvíľnosť a dôslednosť patria medzi jeho vynikajúce vlastnosti
Schopnosť rýchlo sa učiť a iniciatívne viesť svoj tím smerom k úspechu
Aj pod tlakom preukazovať sebaovládanie a mať svoje emócie pod kontrolou
Viesť a smerovať ku kvalite a iniciovať zlepšovania, podporovať a úzko spolupracovať so svojím tímom
Schopnosť zaistiť dodrživanie hygienických štandardov, priama zodpovednosť kontrolným hygienickým orgánom
Schopnosť flexibilne reagovať na rôzne zmeny, meškania a neočakávané udalosti
Motivácia napredovať a mať vynikajúce organizačné schopnosti
Akceptovať zodpovednosť a riadiť sa organizačnými štandardami
Pracovať na vytváraní profesionálnej pracovnej atmosféry
Blízka spolupráca so svojími podriadenými a ostatnými členmi tímu
Intenzívna spolupráca so všetkými potrebnými partnermi, spoločnosťami, dodávateľmi atď.
Zodpovednosť za dosadzovanie, trénovanie, vedenie a pracovnú disciplínu celého tímu a dodržiavanie stanovenej kvality služieb v súlade s pracovnými štandardami
Zodpovednosť za výkon svojich podriadených a vzhľadom na schopnosti a možnosti celého tímu poskytovanie maximálnej úrovne služieb
Zostavovať rozpis služieb a jeho prepracovanie v prípade potreby
Koordinácia všetkých činností a aktivít vo zverenom úseku a preukazovať aktívny štýl vedenia tímu
Zaistiť presnosť, precíznosť a bezpečnosť narábania s potravinami v súlade s internými štandardami a postupmi
Schopnosť riešiť problémy na profesionálnej úrovni
Schopnosť rýchlo sa učiť a iniciatívne viesť svoj tím smerom k úspechu
Aj pod tlakom preukazovať sebaovládanie a mať svoje emócie pod kontrolou
Viesť a smerovať ku kvalite a iniciovať zlepšovania, podporovať a úzko spolupracovať so svojím tímom
Schopnosť zaistiť dodrživanie hygienických štandardov, priama zodpovednosť kontrolným hygienickým orgánom
Schopnosť flexibilne reagovať na rôzne zmeny, meškania a neočakávané udalosti
Motivácia napredovať a mať vynikajúce organizačné schopnosti
Akceptovať zodpovednosť a riadiť sa organizačnými štandardami
Pracovať na vytváraní profesionálnej pracovnej atmosféry
Blízka spolupráca so svojími podriadenými a ostatnými členmi tímu
Intenzívna spolupráca so všetkými potrebnými partnermi, spoločnosťami, dodávateľmi atď.
Zodpovednosť za dosadzovanie, trénovanie, vedenie a pracovnú disciplínu celého tímu a dodržiavanie stanovenej kvality služieb v súlade s pracovnými štandardami
Zodpovednosť za výkon svojich podriadených a vzhľadom na schopnosti a možnosti celého tímu poskytovanie maximálnej úrovne služieb
Zostavovať rozpis služieb a jeho prepracovanie v prípade potreby
Koordinácia všetkých činností a aktivít vo zverenom úseku a preukazovať aktívny štýl vedenia tímu
Zaistiť presnosť, precíznosť a bezpečnosť narábania s potravinami v súlade s internými štandardami a postupmi
Schopnosť riešiť problémy na profesionálnej úrovni
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Spoločnosť prevádzkujúca kaviareň s letnou terasou v srdci Starého mesta.
Počet zamestnancov
10-19 zamestnancov
ID: 2257424
Dátum zverejnenia: 31.3.2016
2016-03-31
lokalita: Bratislava Pozícia: Kuchár, Pomocný kuchár Spoločnosť: FUZION GROUP s. r. o.
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: dohodou