Manažér prevádzky závodného stravovania - Skalica

FOOD TIME s. r. o.

Miesto práce
Skalica
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1 500 - 1 700 EUR/mesiacPlus 10% pohyblivá zložka mzdy.

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti


- zodpovednosť za plynulý chod kuchyne a výdajne závodného stravovania

- riadenie, koordinácia a motivácia pridelených zamestnancov na prevádzke

-pravidelná fyzická účasť na meetingoch na centrále spoločnosti

- objednávanie tovaru

- komunikácia s dodávateľmi

- komunikácia s klientom na profesionálnej úrovni

- vybavovanie administratívnej práce a korešpondencie

- spracovanie a kontrola dochádzky podriadených zamestnancov

- fyzická účasť pri inventúre

- zodpovednosť za hospodársky výsledok prevádzky

-dodržiavanie HACCP a hygienických zásad na prevádzke ako aj znalosť skladovania potravín

- zodpovednosť za príjem a výdaj tovaru

- preberanie tržieb z pokladne a zodpovednosť za hotovosť

- zamestnanec koná, správa sa eticky a reprezentuje spoločnosť

-plní pokyny nadriadeného pracovníka

-dodržiava zásady BOZP a PO

Zamestnanecké výhody, benefity


- dlhodobá istota zamestnania
- férové jednanie

Informácie o výberovom konaní

Kontaktovaní budú prednostne kandidáti spĺňajúci dané požiadavky.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

Vzdelanie v odbore

gastronómia

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)

Ostatné znalosti

Microsoft Excel - Mierne pokročilý
Microsoft Outlook - Mierne pokročilý
Microsoft Word - Mierne pokročilý

Vodičský preukaz

B

Prax na pozícii/v oblasti

prax v oblasti gastronómie je výhodou

Počet rokov praxe

3

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť FOOD TIME je overeným dodávateľom závodného stravovania do firiem.
Už niekoľko rokov sa staráme o zdravie a výkon zamestnancov zabezpečením zdravej, vyváženej a plnohodnotnej stravy. Do firemných kantín a jedální zabezpečujeme čerstvé denné menu v podobe obedov a večerí.
Zabezpečujeme prevádzku firemných bufetov pre takmer
6 000 zamestnancov rôznych firiem 7 dní v týždni.
Naše závodné kuchyne, z ktorých zabezpečujeme rozvozy stravných jednotiek sídlia v Trenčíne, Bánovciach nad Bebravou, Lozorne, Žiline a Žiari nad Hronom.

Počet zamestnancov

150-199 zamestnancov

Kontakt

Kontaktná osoba: Monika Kaiser
Tel.: +421918610139
E-mail: poslať životopis
ID: 4797570  Dátum zverejnenia: 2.4.2024  Základná zložka mzdy (brutto): 1 500 EUR/mesiac