Pizza BORSALINO hľadá Pizziara na prácu v zahraničí

FM GASTRO s.r.o.

Miesto práce
IBIZA, Španielsko
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
IHNEĎ
Mzdové podmienky (brutto)
2000e / 8e-10e/hod netto

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Výroba a príprava pizze (priorita), výroba a príprava jedál podľa jedálneho lístka (nie je podmienkou) udržiavanie hygieny a čistoty na pracovisku, spolupráca s kolektívom. VEDENIE SLOVENSKÉ - znalosti jazyka nie sú nutné!

Zamestnanecké výhody, benefity

Ubytovanie zabezpečené, stabilná práce v rozvíjajúcej sa spoločnosti.

Informácie o výberovom konaní

Osobný pohovor a zaúčanie je realizované v Košiciach.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

základné vzdelanie
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa

Vzdelanie v odbore

Gastronómia

Pozícia je vhodná pre absolventa

Áno

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Minimálna prax s výrobou a prípravou pizze, prax s prípravou jedál uvítame, nie je však podmienkou. Hľadáme človeka spoľahlivého, pracovitého, ktorý je otvorený novým možnostiam a chce nabrať nové skúsenosti a znalosti v odbore gastronómia.

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Pizza sa považuje za pôvodný pokrm roľníkov z oblasti Kampánia pri Neapole. Dôkazy pečenia ploských tenkých bochníkov kysnutého cesta na horúcom kameni pochádzajú ešte z čias Etruskov. Na túto placku cesta sa zvykli položiť rôzne oblohy z dostupných potravín a nazývali to focaccia. Postup prípravy pizze neskôr vylepšili Gréci, keď skúsili položiť potraviny nie už na upečenú placku, ale na čerstvo vyťahané cesto a zapiekli to spolu. Neskôr túto grécku technológiu prebrali Rimania a začali piecť prvé prototypy pizze po celom Taliansku. Vôbec prvou pizzeriou na svete bola Pizzeria Marrotte, ktorá bola otvorená v Neapole v roku 1820. Prvé dodávky pizze začal robiť Raffaele Esposito zo svojej Pizzeria Pietro il Pizzaiolo v Neapole pre kráľa Umberta I. a jeho manželku kráľovnú Margheritu. Esposito piekol tri druhy pizze - v národných farbách Talianska: s paradajkami, mozarellou a bazalkou. Či to bolo kvôli chuti alebo kvôli patriotistickej kráľovnej Margherite, nevedno, ale svoj názov Margherita si zachovala dodnes a je na svete najobjednávanejšou pizzou vôbec.
História Pizza Borsalino sa začala písať v roku 1993, kedy bola na Arbesovom námestí v Prahe otvorená prvá pizzeria tejto značky. Učiteľom umenia prípravy pravej talianskej pizze sa stal známy Giuseppe Fiore, ktorý zaviedol používanie pôvodnej receptúry z talianskeho regiónu Kalábria. Vďaka kvalite pripravovanej pizze a poskytovaných služieb bola Pizza Borsalino najmä zahraničnými zákazníkmi ohodnotená ako najlepšia pražská pizzeria a v rokoch 1999 - 2001, tri roky po sebe, tento titul obhájila v internetovom hlasovaní.
V roku 2010 bola otvorená prvá prevádzka Pizza Borsalino na Slovensku a to v Košiciach, kde si veľmi rýchlo získala množstvo stálych zákazníkov – milovníkov pravej talianskej pizze. O rok neskôr nasledovalo otvorenie ďalšej prevádzky v Poprade. V súčasnej dobe sa Pizza Borsalino otvorením svojej prevádzky v Londýne a v Španielsku na Ibize transformuje na medzinárodnu spoločnosť.

Počet zamestnancov

10-19 zamestnancov
ID: 3164773  Dátum zverejnenia: 19.8.2017  Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 2000e / 8e-10e/hod netto