Kuchár do moderného Bistra Tabačka

EMER Servis s.r.o.

Miesto práce
Kultúrne centrum TABAČKA KULTURFABRIK, Košice
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
Termín nástupu
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
dohodou

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Príprava moderných sezónnych jedál - raňajky, obedy, večerné menu, vegetariánske, vegánske a zdravé jedlá, burger menu. Príprava jedál slovenskej a svetovej kuchyne, kreatívna úprava tradičných jedál, príprava jedál v otvorenej kuchyni pred hosťom, príprava rautov a eventov v priestore BISTRA.

Očakáva sa:
zodpovednosť za dodržiavanie vysokých hygienických štandardov
tvorba denných a týždenných menu podľa sezónnej ponuky
používanie moderných postupov a technológii
znalosť rôznych svetových kuchýň vrátané vegetariánskej kuchyne

Zamestnanecké výhody, benefity

Pôsobenie v kreatívnom dynamickom prostredí s možnosťou tvorenia niečo nového, okrem pôsobenia v BISTRE TABAČKA ponúkame rotovanie v našej cateringovej spoločnosti a v Hoteli DAM. Možnosť stať sa členom uznávaného gastronomického tímu a učiť sa a tvoriť niečo nové ale aj priniesť nové z Vašich predchádzajúcich pôsobísk.

Informácie o výberovom konaní

Na pohovor a test budú pozvaný vybraný uchádzači.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Vzdelanie v odbore

Kuchár

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Úplný začiatočník (A1)

Vodičský preukaz

B

Počet rokov praxe

3

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Schopnosť pracovať pod stresom samostatne a rýchlo
Príjemné vystupovanie, komunikatívnosť
Zodpovednosť a spoľahlivosť
Tvorivý kreatívny prístup k práci
Ochota učiť sa nové postupy, cestovať za gastronómiou

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Catering / Event Management / HoReCa / Event Marketing

Sme rodinná eventova a cateringova spoločnosť s úspešným pôsobením na trhu od roku 2006. Do našej činnosti patrí organizovanie vysoko profesionálnych a kreatívnych eventov a cateringov rôzneho druhu, manažujeme Hotel DAM na Košickej Belej so špecializáciou na luxusné svadby v party stane a firemné akcie, donáškova služba studenej kuchyne a príležitostné farmárske trhovisko.

Ako NOVINKA v našom portfóliu je otvorenie moderného mestského BISTRA v priestoroch novo zrekonštruovaného kultúrneho centra TABAČKA kde zároveň pôsobíme ako eventový partner a poradca.

Medzi ďalšie novinky v portfóliu je otvorenie novej modernej kantíny PRECISE Kantína zameranej na trendové obedové menu a organizáciu
akcií, osláv, svadieb...

EMER Servis - Event & Catering services:
www.eventysuhrackou.com
www.facebook.com/EmerEventCatering

Hotel DAM:
www.hoteldam.sk
www.facebook.com/damhotel

Precise Kantína:
http://precisefood.sk/
https://www.facebook.com/precisekantina?fref=ts

Sedvič - Donáškova služba:
www.sendvic.sk
www.facebook.com/SendvicChlebicek

Zdravé Trhy - Farmársko-komunitné trhy:
www.zdravetrhy.sk
www.facebook.com/ZdraveTrhy

Počet zamestnancov

2 zamestnanci
ID: 2081997  Dátum zverejnenia: 23.12.2015  Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: dohodou