Šéfkuchár hotelovej reštaurácie

Hotel Salamandra, a.s.

Miesto práce
Vysoké Tatry, Poprad, okres Poprad
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
dohodou

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

tvorba jedálneho lístka
príprava ponúk pre eventy a firemné akcie
zodpovednosť za chod kuchyne
dodržiavanie HACCP
objednávanie tovaru a tvorba kalkulácii a zodpovednosť za skladové zásoby

Zamestnanecké výhody, benefity

zamestnanecké stravovanie
ubytovanie
vstup do hotelového wellness centra

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa

Vzdelanie v odbore

kuchár

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Úplný začiatočník (A1)

Počet rokov praxe

2

Osobnostné predpoklady a zručnosti

flexibilita, dobre organizačné schopnosti, samostatnosť, kreativita

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Salamandra Resort a Hotel **** patrí pod prosperujúcu a silnú spoločnosť zameranú na rôzne oblasti podnikania. Hotel je zaradený do siete hotelov Primestar Hotels na Slovensku a v Chorvátsku z čoho vyplývajú rôzne zaujímavé benefity pre našich zamestnancov.

Počet zamestnancov

25-49 zamestnancov
ID: 1916781  Dátum zverejnenia: 3.11.2014  Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: dohodou