Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Pracovník do kuchyne - výroba obložených bagiet/studená kuchyňa
Ďumbierska, s. r. o.
Miesto práce
Oc Centrál, Metedova 6, Bratislava
Oc Centrál, Metedova 6, Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády)
plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády)
Termín nástupu
ihned
ihned
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
ANKER, Viedenská pekáreň od roku 1891
Hľadáme kolegov do tímu na prevádzke v Bratislave:
- OC Centrál na Metodovej 6
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Vaše úlohy :
- vystavovanie a dopĺňanie sortimentu s dôrazom na prezentáciu
- kontrola kvality tovaru
- príprava pekárenských výrobkov, obsluha automatických pecí
- príprava čerstvých bagiet, snackov a šalátov
- príjem a objednávanie tovaru
- priebežné udržiavanie čistoty na prevádzke
- práca aj cez víkendy
UPOZORNENIE: Práca je na zmeny, avšak ranná zmena začína už od 05.00 hod.
Hľadáme kolegov do tímu na prevádzke v Bratislave:
- OC Centrál na Metodovej 6
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Vaše úlohy :
- vystavovanie a dopĺňanie sortimentu s dôrazom na prezentáciu
- kontrola kvality tovaru
- príprava pekárenských výrobkov, obsluha automatických pecí
- príprava čerstvých bagiet, snackov a šalátov
- príjem a objednávanie tovaru
- priebežné udržiavanie čistoty na prevádzke
- práca aj cez víkendy
UPOZORNENIE: Práca je na zmeny, avšak ranná zmena začína už od 05.00 hod.
Zamestnanecké výhody, benefity
Iné výhody:
- vstupné zaškolenie
- zamestnanecké zľavy na produkty ANKER
- dynamická a rôznorodá práca
- práca v novom prostredí a v skvelom tíme
- istota a dlhodobé zázemie
- vstupné zaškolenie
- zamestnanecké zľavy na produkty ANKER
- dynamická a rôznorodá práca
- práca v novom prostredí a v skvelom tíme
- istota a dlhodobé zázemie
Informácie o výberovom konaní
Pracovný čas sa začína v závislosti od zmeny už od 05.00 hod (ráno).
V prípade, že Vás naša ponuka zaujala, zašlite nám, prosím svoj životopis s fotografiou na nižšie uvedený email. Zaslaním Vášho životopisu zároveň dávate súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov uvedených v životopise za účelom výberu uchádzačov v zmysle Zákona č. 122/2013 Z.z o ochrane osobných údajov.
Ďakujeme za prejavený záujem pracovať v našej spoločnosti. Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov.
V prípade, že Vás naša ponuka zaujala, zašlite nám, prosím svoj životopis s fotografiou na nižšie uvedený email. Zaslaním Vášho životopisu zároveň dávate súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov uvedených v životopise za účelom výberu uchádzačov v zmysle Zákona č. 122/2013 Z.z o ochrane osobných údajov.
Ďakujeme za prejavený záujem pracovať v našej spoločnosti. Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
študent strednej školy
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- zodpovedný prístup k práci
- príjemné a komunikatívne vystupovanie
- tímový hráč
- odvaha a schopnosť učiť sa
- manuálna zručnosť a zmysel pre čistotu
- ochota pracovať aj cez víkendy
- skúsenosti v podobnom obore výhodou
- príjemné a komunikatívne vystupovanie
- tímový hráč
- odvaha a schopnosť učiť sa
- manuálna zručnosť a zmysel pre čistotu
- ochota pracovať aj cez víkendy
- skúsenosti v podobnom obore výhodou
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
História tradičnej viedenskej pekárne Ankerbrot je ojedinelým spôsobom prepojená so samotnou históriou mesta. Založili ju v roku 1891 v mestskej štvrti Favoriten bratia Mendelovci. Samotný názov ANKER pochádza z nemeckého prekladu slova „kotva“ a symbolizuje dôveryhodnosť. V minulosti bol tento názov ako punc kvality vyrážaný aj do samotných pekárenských produktov ANKER.
Dnes je ANKER so svojimi 140 filiálkami najväčšou pekárenskou sieťou v Rakúsku. Svoje pôsobenie na Slovensku začal ANKER v roku 2012 založením franšízovej pobočky v Bratislave. Od svojho vzniku sa spoločnosť dynamicky rozvíja a rastie.
"Len to najlepšie je náš každodenný chlieb". Našim cieľom je prinášať zákazníkom len to najlepšie. Pri výrobe chleba, pečiva a všetkých našich produktov používame len suroviny tej najvyššej kvality. Samozrejmosťou je absolútna čerstvosť našich výrobkov. Každý zákazník je pre nás dôležitý a máme radi výzvy. Snažíme sa uspokojiť aj tie najnáročnejšie požiadaviek a potreby našich zákazníkov. V kvalite našich produktov sa odzrkadľujú aj rozsiahle skúsenosti prvotriednej viedenskej pekárne, ktorej tradícia začala pred viac ako 120 rokmi.
V ANKERi ide dlhoročná tradícia ruka v ruke s inováciou. Využívame nielen moderné výrobné metódy a technológie, ale sledujeme aj najnovšie trendy v stravovaní, čoho dôkazom je aj dynamicky sa rozvíjajúce portfólio našich produktov. U nás si prídu na svoje i vegetariáni, vegáni, či ľudia s intoleranciou na lepok.
Dnes je ANKER so svojimi 140 filiálkami najväčšou pekárenskou sieťou v Rakúsku. Svoje pôsobenie na Slovensku začal ANKER v roku 2012 založením franšízovej pobočky v Bratislave. Od svojho vzniku sa spoločnosť dynamicky rozvíja a rastie.
"Len to najlepšie je náš každodenný chlieb". Našim cieľom je prinášať zákazníkom len to najlepšie. Pri výrobe chleba, pečiva a všetkých našich produktov používame len suroviny tej najvyššej kvality. Samozrejmosťou je absolútna čerstvosť našich výrobkov. Každý zákazník je pre nás dôležitý a máme radi výzvy. Snažíme sa uspokojiť aj tie najnáročnejšie požiadaviek a potreby našich zákazníkov. V kvalite našich produktov sa odzrkadľujú aj rozsiahle skúsenosti prvotriednej viedenskej pekárne, ktorej tradícia začala pred viac ako 120 rokmi.
V ANKERi ide dlhoročná tradícia ruka v ruke s inováciou. Využívame nielen moderné výrobné metódy a technológie, ale sledujeme aj najnovšie trendy v stravovaní, čoho dôkazom je aj dynamicky sa rozvíjajúce portfólio našich produktov. U nás si prídu na svoje i vegetariáni, vegáni, či ľudia s intoleranciou na lepok.
Počet zamestnancov
25-49 zamestnancov
ID: 2016049
Dátum zverejnenia: 31.5.2016
2016-05-31
lokalita: Bratislava Pozícia: Pracovník rýchleho občerstvenia Spoločnosť: Ďumbierska, s. r. o.