Pracovník do kuchyne - výroba obložených bagiet/studená kuchyňa

Ďumbierska, s. r. o.

Miesto práce
Oc Centrál, Metedova 6, Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády)
Termín nástupu
ihned

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

ANKER, Viedenská pekáreň od roku 1891

Hľadáme kolegov do tímu na prevádzke v Bratislave:
- OC Centrál na Metodovej 6

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Vaše úlohy :
- vystavovanie a dopĺňanie sortimentu s dôrazom na prezentáciu
- kontrola kvality tovaru
- príprava pekárenských výrobkov, obsluha automatických pecí
- príprava čerstvých bagiet, snackov a šalátov
- príjem a objednávanie tovaru
- priebežné udržiavanie čistoty na prevádzke
- práca aj cez víkendy

UPOZORNENIE: Práca je na zmeny, avšak ranná zmena začína už od 05.00 hod.

Zamestnanecké výhody, benefity

Iné výhody:
- vstupné zaškolenie
- zamestnanecké zľavy na produkty ANKER
- dynamická a rôznorodá práca
- práca v novom prostredí a v skvelom tíme
- istota a dlhodobé zázemie

Informácie o výberovom konaní

Pracovný čas sa začína v závislosti od zmeny už od 05.00 hod (ráno).


V prípade, že Vás naša ponuka zaujala, zašlite nám, prosím svoj životopis s fotografiou na nižšie uvedený email. Zaslaním Vášho životopisu zároveň dávate súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov uvedených v životopise za účelom výberu uchádzačov v zmysle Zákona č. 122/2013 Z.z o ochrane osobných údajov.

Ďakujeme za prejavený záujem pracovať v našej spoločnosti. Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

študent strednej školy
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Osobnostné predpoklady a zručnosti

- zodpovedný prístup k práci
- príjemné a komunikatívne vystupovanie
- tímový hráč
- odvaha a schopnosť učiť sa
- manuálna zručnosť a zmysel pre čistotu
- ochota pracovať aj cez víkendy
- skúsenosti v podobnom obore výhodou

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

História tradičnej viedenskej pekárne Ankerbrot je ojedinelým spôsobom prepojená so samotnou históriou mesta. Založili ju v roku 1891 v mestskej štvrti Favoriten bratia Mendelovci. Samotný názov ANKER pochádza z nemeckého prekladu slova „kotva“ a symbolizuje dôveryhodnosť. V minulosti bol tento názov ako punc kvality vyrážaný aj do samotných pekárenských produktov ANKER.
Dnes je ANKER so svojimi 140 filiálkami najväčšou pekárenskou sieťou v Rakúsku. Svoje pôsobenie na Slovensku začal ANKER v roku 2012 založením franšízovej pobočky v Bratislave. Od svojho vzniku sa spoločnosť dynamicky rozvíja a rastie.
"Len to najlepšie je náš každodenný chlieb". Našim cieľom je prinášať zákazníkom len to najlepšie. Pri výrobe chleba, pečiva a všetkých našich produktov používame len suroviny tej najvyššej kvality. Samozrejmosťou je absolútna čerstvosť našich výrobkov. Každý zákazník je pre nás dôležitý a máme radi výzvy. Snažíme sa uspokojiť aj tie najnáročnejšie požiadaviek a potreby našich zákazníkov. V kvalite našich produktov sa odzrkadľujú aj rozsiahle skúsenosti prvotriednej viedenskej pekárne, ktorej tradícia začala pred viac ako 120 rokmi.
V ANKERi ide dlhoročná tradícia ruka v ruke s inováciou. Využívame nielen moderné výrobné metódy a technológie, ale sledujeme aj najnovšie trendy v stravovaní, čoho dôkazom je aj dynamicky sa rozvíjajúce portfólio našich produktov. U nás si prídu na svoje i vegetariáni, vegáni, či ľudia s intoleranciou na lepok.

Počet zamestnancov

25-49 zamestnancov
ID: 2016049  Dátum zverejnenia: 31.5.2016