Sous chef - zástupca šéfkuchára

DODDY spol. s r.o.

Miesto práce
Salamandra Hotel, Hodruša-Hámre, Banskobystrický kraj
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
ihneď
Ponúkaný plat (brutto)
dohodou

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

- zastupuje šéfkuchára v jeho neprítomnosti
- vedenie tímu kuchárov na smene
- príprava teplých a studených jedál aj inovatívnou formou varenia
- flexibilita práce v rôznych sekciách kuchyne
- zodpovednosť za čistotu pracovného prostredia,dodržiavanie hygienických zásad
- úzka spolupráca so šéfkuchárom pri vyhotovovaní a zostavovaní nových jedál
- kontrola príjmu a výdaja tovaru,zodpovednosť za skladové zásoby

Zamestnanecké výhody, benefity

- v prípade potreby zamestnanecké ubytovanie a stravovanie
- možnosť využitia vstupov do wellness a skipasov
- friends & family rate na služby a ubytovanie v hoteli
- školenia a profesionálny rozvoj

Informácie o výberovom konaní

Ak Vás naša ponuka zaujala, zašlite nám svoj štruktúrovaný životopis na e-mailovú adresu: prevadzka@salamandrahotel.sk.

Vopred ďakujeme všetkým uchádzačom za prejavený záujem pracovať v našej spoločnosti. Všetky životopisy budú starostlivo posúdené. Kontaktovať budeme len vybraných uchádzačov.

Poslaním životopisu dáva uchádzač spoločnosti DODDY spol. s r.o. svoj súhlas so spracovaním jeho osobných údajov pre účely databázy uchádzačov o zamestnanie v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
vysokoškolské I. stupňa

Počet rokov praxe

3

Osobnostné predpoklady a zručnosti

- hygienické minimum
- práca v kolektíve

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Sme spoločnosťou, ktorej hlavným predmetom činnosti je prevádzka hotela a reštaurácie pri Hornom Hodrušskom tajchu.

Počet zamestnancov

25-49 zamestnancov

Adresa spoločnosti

DODDY spol. s r.o.
Zochova 3
811 03 Bratislava
http://www.salamandrahotel.sk
ID: 2717142   Dátum zverejnenia: 12.10.2016