Kuchár/ka

Centrum účelových zariadení

Miesto práce
Smrekovec, Donovaly
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
ihneď, resp. dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
990 EUR/mesiacod 990 EUR (resp. podľa skúseností uchádzača) Príplatky za prácu v sobotu, nedeľu, sviatky v zmysle Zákonníka práce.

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti


  • Príprava pokrmov v stravovacom zariadení príspevkovej organizácie Ministerstva vnútra
  • Dodržiavanie receptúr, kvality a množstva použitých surovín
  • Dodržiavanie stanovených food-cost nákladov
  • Zostavovanie jedálneho lístka
  • Dodržiava zásady ekonomického narábania so surovinami
  • Dodržiavanie správnych technologických a kvalitatívnych postupov podľa európskych štandardov
  • Dodržiavanie sanitačného programu a všeobecne záväzných predpisov v oblasti osobnej, prevádzkovej hygieny, BOZP a PO
  • Vykonáva a plní ďalšie úlohy súvisiace s dohodnutým druhom práce podľa pokynov nadriadeného


Zamestnanecké výhody, benefity

  • Získaš prácu v stabilnej spoločnosti, ktorá ti poskytne istotu a stabilitu pre tvoju budúcnosť.
  • Máš nárok na príspevok zamestnávateľa na DDS, čo ti pomôže ušetriť peniaze a zabezpečiť si lepšiu finančnú situáciu.
  • Získavaš aj dodatočnú dovolenku, ktorú môžeš využiť na relax, cestovanie alebo na hocičo iné, čo ťa baví.
  • Máš nárok aj na ostatné výhody podľa kolektívnej zmluvy, ktoré ti zabezpečia ešte viac benefitov a možností pre tvoje pohodlie a pohodu v práci.

Informácie o výberovom konaní

Do užšieho výberu budú zaradení uchádzači na základe životopisov. Po starostlivom posúdení všetkých žiadostí budeme kontaktovať ich uchádzačov postupujúcich do ďalšieho výberového kola a ostatné žiadosti spolu so životopismi budú skartované podľa zákona o ochrane osobných údajov.

Žiadosť s profesný životopis žašlite na:
[email protected]

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

študent strednej školy
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou

Vzdelanie v odbore

kuchár, gastronómia

Jazykové znalosti

Slovenský jazyk - Stredne pokročilý (B2)

Prax na pozícii/v oblasti

výhodou

Počet rokov praxe

3

Osobnostné predpoklady a zručnosti

  • Odborná spôsobilosť na epidemiologicky závažné činnosti
  • Skúsenosti s varením
  • Schopnosť učiť sa nové veci
  • Spoľahlivosť pri plnení úloh
  • Samostatnosť pri práci v kuchyni
  • Kreativita v tvorbe nových receptov
  • Vzdelanie v oblasti gastronómie
  • Zručnosti v príprave jedál
  • Flexibilita pri riešení nečakaných situácií

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Štátna príspevková organizácia, hlavnou činnosťou organizácie je poskytovanie rekreačných, stravovacích a vzdelávacích služieb.

Počet zamestnancov

250-499 zamestnancov

Kontakt

Kontaktná osoba: Ing. Martina Maštalircová
E-mail: poslať životopis
ID: 4811599  Dátum zverejnenia: 18.4.2024  Základná zložka mzdy (brutto): 990 EUR/mesiac