Šéfkuchár

Centrum účelových zariadení

Miesto práce
okres Banská Bystrica
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
dohodou

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Organizovanie výroby jedál vrátane určovania technologických postupov a kalkulácií, zostavovanie vlastných receptúr a jedálnych lístkov.
- zodpovednosť za chod kuchyne a za kvalitu podávaných jedál
- dodržiavanie správnych technologických a kvalitatívnych postupov
- kalkulácia cien používaných ingrediencií a stanovenie optimálnych relácií pre jedálny lístok
- vedenie, koordinovanie a vykonávanie odborného dohľadu nad pracovníkmi kuchyne

Informácie o výberovom konaní

Žiadosť so stručným pracovným životopisom zašlite e-mailom [email protected] do 23.10.2015.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Zodpovednosť, spoľahlivosť, samostatnosť, schopnosť pracovať v tíme. Pozitívny vzťah ku gastronómii.

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Štátna príspevková organizácia, hlavnou činnosťou organizácie je poskytovanie rekreačných, stravovacích a vzdelávacích služieb.

Počet zamestnancov

250-499 zamestnancov
ID: 2283337  Dátum zverejnenia: 9.10.2015