Manažér reštaurácie - Kom'in

Cassa Brewery s.r.o.

Miesto práce
Žriedlová 11, Košice
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
Dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
Dohodou

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Pre našu prevádzku Kom’in BrewHouse v Košiciach hľadáme kandidáta na pozíciu manažéra prevádzky / prevádzkara.

Hľadáme človeka, ktorý sa bude podieľať na zaistení efektívneho riadenia prevádzky a organizácie práce personálu s cieľom dosiahnuť maximálnu spokojnosť zákazníkov.

Vašou úlohou bude:
• Dodržiavať všeobecne záväzné právne predpisy, interné predpisy
• Riadenie zverenej prevádzky a plnenie všetkých pracovných úloh z náplne práce v oblastiach
Personál/Prostredie/Produkt/Profit.

Zodpovednosti/Personál:
• Zodpovednosť za nábor zamestnancov a personálnu agendu spojenú s procesom nástupu
zamestnanca
• Zabezpečenie tréningového procesu nového zamestnanca
• Príprava zmien, rozmiestnenie zamestnancov v kontexte zabezpečenia plynulého chodu
prevádzky
• Zodpovednosť za dodržiavanie dress code, BOZP, príprava mzdových podkladov
• Príprava podkladov pre hodnotenia zamestnancov, pravidelné stretnutia so zamestnancami
• Riadiť, organizovať a kontrolovať prácu personálu na prevádzke

Zodpovednosti/Prostredie:
• Zabezpečenie plynulého chodu prevádzky s poskytovaním servisu pre zákazníka.
• Zabezpečenie hygieny, otváracích hodín, inventáru na prevádzke, určenie sanitárnych dní,
riešenie technických nedostatkov
• Zaistiť riadne otvorenie a uzatvorenie prevádzky
• Riešiť mimoriadne situácie, okamžite informovať nadriadeného o vzniknutých situáciách

Zodpovednosti/Produkt:
• Povinnosť ovládať kompletné portfólio produktov, zabezpečenie presných receptúr
• Analýza efektivity pracovných postupov
• Objednávanie tovaru

Zodpovednosti/Profit:
• Dodržiavanie a kontrola personálnych nákladov
• Optimalizácia variabilných nákladov, plnenie stanovených koeficientov
• Zodpovednosť za priebeh a výstup z inventúr, zabezpečenie vystavovania uzávierok pokladní
• Zabezpečiť manipuláciu s hotovosťou v rámci odvodu tržieb z pokladne
• Mať hmotnú zodpovednosť za zverené finančné hodnoty a ich riadne vyúčtovanie

Zamestnanecké výhody, benefity

• Priestor pre sebarealizáciu
• Možnosti kariérneho a odborného rastu
• Zľavy na poskytované služby spoločnosti
• Príjemný kolektív

Informácie o výberovom konaní

Podmienkou je zaslanie životopisu s pripojenou aktuálnou fotkou.
Vopred ďakujeme všetkým záujemcom.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa

Vzdelanie v odbore

Gastronómia

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2) a Nemecký jazyk - Úplný začiatočník (A1)

Ostatné znalosti

Skladové hospodárstvo - Pokročilý
Microsoft Windows - Pokročilý

Vodičský preukaz

B

Počet rokov praxe

3

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Minimálne 3 ročná skúsenosť s riadením prevádzky/tímu ľudí.

Očakávame:
• Skúsenosti s vedením tímu
• Schopnosť viesť tím prevádzky k dosiahnutiu stanovených výsledkov
predaja, spokojnosti zákazníkov
• Vynikajúce organizačné schopnosti a vysoké pracovné nasadenie
• Vynikajúci zákaznícky servis a dobré medziľudské komunikačné
schopnosti
• Spoľahlivosť a aktívny prístup k práci
• Zvládanie konfliktných situácii
• MS Office – mierne pokročilý
• Schopnosť zvládania stresových situácií
• Flexibilita

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

minipivovar

Počet zamestnancov

3-4 zamestnanci
ID: 2088042  Dátum zverejnenia: 20.4.2015  Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: Dohodou