Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Cukrár/ka
Cafe Milano, s.r.o.
Miesto práce
OC Centrál, Metodova 6, 821 08 Bratislava, Bratislava
OC Centrál, Metodova 6, 821 08 Bratislava, Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
december 2014
december 2014
Mzdové podmienky (brutto)
dohodou
dohodou
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- výroba a príprava zákuskov a cukrárenských výrobkov
- tepelná úprava, plnenie, povrchová úprava
- obsluhovanie pecí a kuchynských zariadení
- dodržiavanie hygienických noriem
- zodpovednosť za kvalitu a vzhľad výrobkov
- výroba dezertov a tort
- krájanie a zdobenie dezertov
- dôsledné dodržiavanie receptúr, kvality a množstva použitých surovín
- kontrola surovín, záruk
- spisovanie objednávok surovín
- modelovanie a zdobenie tort
- tepelná úprava, plnenie, povrchová úprava
- obsluhovanie pecí a kuchynských zariadení
- dodržiavanie hygienických noriem
- zodpovednosť za kvalitu a vzhľad výrobkov
- výroba dezertov a tort
- krájanie a zdobenie dezertov
- dôsledné dodržiavanie receptúr, kvality a množstva použitých surovín
- kontrola surovín, záruk
- spisovanie objednávok surovín
- modelovanie a zdobenie tort
Zamestnanecké výhody, benefity
- motivačné finančné ohodnotenie
Informácie o výberovom konaní
Životopisy v slovenskom jazyku spolu s fotografiou, prosím, zasielajte na email [email protected] do 25.11.2014. Všetkým uchádzačom vopred ďakujeme za prejavený záujem, kontaktovať späť budeme len vybraných uchádzačov a to do 10 dní od doručenia životopisu. V prípade ďalších otázok nás môžete kontaktovať na tel.čísle 0907 633 991.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
stredoškolské s maturitou
Vzdelanie v odbore
Gastronómia, kuchár, cukrár
Vodičský preukaz
B
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Prax v oblasti cukrárskej výroby - minimálne 2 roky
Kreatívnosť, flexibilita, zmysel pre detail a čistotu, samostatnosť, chuť učiť sa nové veci, disciplína, práca v tíme, komunikatívnosť.
Kreatívnosť, flexibilita, zmysel pre detail a čistotu, samostatnosť, chuť učiť sa nové veci, disciplína, práca v tíme, komunikatívnosť.
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Prevádzka kaviarne v obchodnom centre Central.
Počet zamestnancov
10-19 zamestnancov
ID: 1758791
Dátum zverejnenia: 18.11.2014
2014-11-18
lokalita: Bratislava Pozícia: Cukrár Spoločnosť: Cafe Milano, s.r.o.
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: dohodou