Šéfkuchár

BTT s.r.o.

Miesto práce
906 34 Prievaly, okres Senica
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
01.03.2016
Mzdové podmienky (brutto)
Dohodou

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

• Riadenie, kontrolovanie, motivovanie a organizácia práce zamestnancov kuchyne
• Účasť na procese výroby a distribúcie produktov
• Zodpovednosť za kvalitu produktov expedovaných z výrobného strediska
• Tvorba kalkulácií, jedálnych lístkov, menu...
• Spolupodieľanie sa na vypracovávaní gastronomických ponúk pre rôzne typy spoločenských udalostí
• Objednávanie, preberanie a kontrolovanie tovaru
• Zodpovednosť za vzniknuté manká a škody, ich šetrenie a následné zosobňovanie
• Denná kontrola stavu výrobného strediska, hľadanie nedostatkov a navrhovanie vylepšení
• Zostavovanie pracovného harmonogramu
• Podieľanie sa na rozvoji osobných a profesijných schopností zamestnancov kuchyne
• Zodpovednosť za dodržiavanie predpisov BOZP a prevádzkového poriadku kuchyne
• Zodpovednosť za dodržiavanie predpisov HACCP

Zamestnanecké výhody, benefity

• Nadštandardné finančné ohodnotenie
• Možnosť ubytovania
• Možnosť sebarealizácie
• Pravidelné bonusy pri dosiahnutí stanovených cieľov
• Práca v mladom a príjemnom kolektíve 4* hotela
• Zľava na vybrané hotelové služby

Informácie o výberovom konaní

V prípade záujmu pošlite nám Váš štruktúrovaný životopis spolu s fotografiou na: [email protected]

Vopred ďakujeme za prejavený záujem pracovať v našej spoločnosti. Kontaktovať budeme len vybraných uchádzačov.

Poslaním životopisu dáva uchádzač spoločnosti BTT, spol. s.r.o. svoj súhlas so spracovaním jeho osobných údajov pre účely databázy o zamestnanie v zmysle zákona č.482/2002 Z.z..

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Vzdelanie v odbore

Gastronómia

Ostatné znalosti

Skladové hospodárstvo - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Outlook - Pokročilý

Počet rokov praxe

3

Osobnostné predpoklady a zručnosti

• Prax na pozícii šéfkuchára minimálne 3 roky
• Skúsenosť s riadením pracovného tímu
• Kreativita
• Zodpovednosť
• Dôslednosť
• Odolnosť voči stresu
• Časová flexibilita

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť BTT s.r.o. je činná v oblasti environmentálnych služieb

Počet zamestnancov

20-24 zamestnancov
ID: 2411156  Dátum zverejnenia: 26.1.2016  Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: Dohodou