Kuchár obedového menu

Bratislavský Meštiansky Pivovar s. r. o.

Miesto práce
Dunajská 21, Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
1 100 - 1 350 EUR/mesiac

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

kuchár obedového menu - príprava obedového menu, znalosť domácej (slovenskej) a českej kuchyne
pracuje sa pondelok až piatok, víkendy a sviatky sa nepracuje...

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou

Vzdelanie v odbore

gastronómia, pohostinstvo

Prax na pozícii/v oblasti

gastronómia

Počet rokov praxe

3

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

„Daj Boh šťastia“, zdravia sa tak aj sladovníci a toto heslo je tiež vo várni. „Proces varenia nášho piva sa začína výberom najkvalitnejších surovín. Varenie prebieha klasickou technológiou dvojrmutovým spôsobom za použitia tradičných surovín: sladu, vody, chmeľu a kvasníc, nič iné sa doň nepridáva. Varí sa výlučne z toho najkvalitnejšieho chmeľu, pochádzajúceho zo Žateckej oblasti, voda použitá na výrobu sa filtruje a upravuje. Naše pivo je pivo plzenského typu, vyrába sa štandardným procesom spodnej fermentácie,“ Pivovar, piváreň a reštaurácia v Bratislave s tradíciou už od roku 1752. ...
Klasická, konzervatívna, poctivá a výdatná domáca kuchyňa, ktorá pasuje k pivu, sa snaží naviazať na pôvodné prešporské receptúry. Samozrejme, kuchyňa je dnes technologicky úplne inde, ale niektoré tradičné postupy v receptoch fungujú podnes. Šéfkuchár kladie dôraz na sezónnu aktuálnosť niektorých jedál či surovín, ako je špargľa, huby, divina, či zabíjačková sezóna, ktorá bude spestrovať stabilné menu a là carte.

Počet zamestnancov

100-149 zamestnancov
ID: 849567  Dátum zverejnenia: 14.5.2021  Základná zložka mzdy (brutto): 1 100 EUR/mesiac