Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Nová Španielska reštaurácia s grilom a koktail barom hľadá kuchárov a pomocnú silu do kuchyne
Bratislavský Meštiansky Pivovar s. r. o.
Miesto práce
Nedbalova 12, Bratislava, Staré-Mesto
Nedbalova 12, Bratislava, Staré-Mesto
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
01.09.2016
01.09.2016
Mzdové podmienky (brutto)
dohodou
dohodou
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Výroba jedál teplej a studenej kuchyne
- príprava jedál a´la carte, samostatnosť pri tvorbe pokrmov
- koordinácia objednávok surovín pre výrobu jedál
- manipulácia a skladovanie surovín a polotovarov pre výrobu jedál, mesačné inventúry
- zodpovednosť za dodržiavanie technologických postupov, kvalitatívnych štandardov a HACCP
- príprava jedál a´la carte, samostatnosť pri tvorbe pokrmov
- koordinácia objednávok surovín pre výrobu jedál
- manipulácia a skladovanie surovín a polotovarov pre výrobu jedál, mesačné inventúry
- zodpovednosť za dodržiavanie technologických postupov, kvalitatívnych štandardov a HACCP
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
základné vzdelanie
stredoškolské bez maturity
stredoškolské bez maturity
Vzdelanie v odbore
Kuchár
Počet rokov praxe
2
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
„Daj Boh šťastia“, zdravia sa tak aj sladovníci a toto heslo je tiež vo várni. „Proces varenia nášho piva sa začína výberom najkvalitnejších surovín. Varenie prebieha klasickou technológiou dvojrmutovým spôsobom za použitia tradičných surovín: sladu, vody, chmeľu a kvasníc, nič iné sa doň nepridáva. Varí sa výlučne z toho najkvalitnejšieho chmeľu, pochádzajúceho zo Žateckej oblasti, voda použitá na výrobu sa filtruje a upravuje. Naše pivo je pivo plzenského typu, vyrába sa štandardným procesom spodnej fermentácie,“ Pivovar, piváreň a reštaurácia v Bratislave s tradíciou už od roku 1752. ...
Klasická, konzervatívna, poctivá a výdatná domáca kuchyňa, ktorá pasuje k pivu, sa snaží naviazať na pôvodné prešporské receptúry. Samozrejme, kuchyňa je dnes technologicky úplne inde, ale niektoré tradičné postupy v receptoch fungujú podnes. Šéfkuchár kladie dôraz na sezónnu aktuálnosť niektorých jedál či surovín, ako je špargľa, huby, divina, či zabíjačková sezóna, ktorá bude spestrovať stabilné menu a là carte.
Klasická, konzervatívna, poctivá a výdatná domáca kuchyňa, ktorá pasuje k pivu, sa snaží naviazať na pôvodné prešporské receptúry. Samozrejme, kuchyňa je dnes technologicky úplne inde, ale niektoré tradičné postupy v receptoch fungujú podnes. Šéfkuchár kladie dôraz na sezónnu aktuálnosť niektorých jedál či surovín, ako je špargľa, huby, divina, či zabíjačková sezóna, ktorá bude spestrovať stabilné menu a là carte.
Počet zamestnancov
100-149 zamestnancov
ID: 2620244
Dátum zverejnenia: 27.8.2016
2016-08-27
lokalita: Bratislava Pozícia: Kuchár Spoločnosť: Bratislavský Meštiansky Pivovar s. r. o.
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: dohodou