Al Trivio Ristorante Tatracentrum Kuchár

BENCIK CULINARY GROUP - (ALDENTE s.r.o.)

Miesto práce
Hodžovo námestie 3, Bratislavský kraj, Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
Dohodou

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

• Zodpovednosť za kvalitu podávaných jedál
• Dodržiavanie správnych technologických a kvalitatívnych postupov podľa európskych štandardov a dodržiavanie predpisov HACCP.
Príprava technologicky a vedomostne náročnejších jedál.

Zamestnanecké výhody, benefity

Otváranie a zabiehanie nových prevádzok.
Pracovná pozícia v úspešných reštauračných projektoch.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Vzdelanie v odbore

Gastronómia, Hotelierstvo

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Skúsený kandidát s praxou
Flexibilita
Ochota vzdelávať sa

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť Bencik Culinary Group je jedna z najväčších gastronomických skupín na slovenskom trhu. Do jej portfólia patria reštaurácie Carnevalle, Zylinder, Al Trivio, Al Trivio on Green a Bokovka. Ku skupine tiež patrí sieť samoobslužných jedálni La Cantina a cateringová divízia a cukrárenská divízia CremeChic. Skupina tiež rozšírila svoje aktivity aj na donáškové služby zabezpečujúce stravu pre bratislavských seniorov.
Bencik Culinary Group teda garantuje prácu v stále sa rozrastajúcej spoločnosti s možnosťou ďalšieho profesionálneho rastu.

Počet zamestnancov

150-199 zamestnancov
ID: 2781091  Dátum zverejnenia: 7.6.2017  Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: Dohodou