Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Prevádzkar / Manažér gastro prevádzky v Bratislave
B.K.Service s.r.o.
Miesto práce
Bratislava
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
ihned
ihned
Mzdové podmienky (brutto)
Bude dojednaný na osobnom pohovore
Bude dojednaný na osobnom pohovore
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Moderný koncept "the GRILL" v Bratislave a po viacerých Slovenských obchodných centrách, hľadá kolegu so znalosťami kuchyne na manažovanie a vedenie prevádzky s kuchyňou.
Náplň práce:
Koordinácia a manažovanie kuchyne a personálu v Bratislave, aktívne riadenie kuchyne prevádzky; prijímanie a školenie personálu; spolutvorba jedálnych lístkov, podieľanie sa na ďalšom vývoji konceptu, dohľad nad dodržiavaním kvality jedál a ich prípravy; dohľad nad administratívou a chodom celej prevádzky.
Náplň práce:
Koordinácia a manažovanie kuchyne a personálu v Bratislave, aktívne riadenie kuchyne prevádzky; prijímanie a školenie personálu; spolutvorba jedálnych lístkov, podieľanie sa na ďalšom vývoji konceptu, dohľad nad dodržiavaním kvality jedál a ich prípravy; dohľad nad administratívou a chodom celej prevádzky.
Zamestnanecké výhody, benefity
Práca v mladom kolektíve, podieľanie sa na novom koncepte a jeho vývoji, veľmi dobré finančné ohodnotenie a odmeny z obratu, kariérny rast, navštevovanie ostatných prevádzok po celom Slovensku, návštevy celosvetových gastronomických výstav.
Informácie o výberovom konaní
Spoločnosť nevyžaduje vyučenosť v obore, stačí chcieť sa niečo nové naučiť a zodpovedne pristupovať k zadanej práci.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Úplný začiatočník (A1)
Ostatné znalosti
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Vodičský preukaz
B
Počet rokov praxe
3
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Samostatnosť, zodpovednosť, lojalita a kreativita.
Ďalej:
- Znalosť kuchyne,kalkulácií. Znalosť gastronómie.
- Zodpovedný prístup k práci.
- Autorita.
- Prax v oblasti gastronómie.
- Dynamika, chuť pracovať, viesť kolektív a byť členom tímu.
- Skúsenosť s vedením a školením personálu.
- Znalosť v oblasti tvorby kalkulácií.
Ďalej:
- Znalosť kuchyne,kalkulácií. Znalosť gastronómie.
- Zodpovedný prístup k práci.
- Autorita.
- Prax v oblasti gastronómie.
- Dynamika, chuť pracovať, viesť kolektív a byť členom tímu.
- Skúsenosť s vedením a školením personálu.
- Znalosť v oblasti tvorby kalkulácií.
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Spoločnosť fungujúca na gastro trhu od roku 2005, ktorá prevádzkuje sieť rýchleho občerstvenia a kaviarní v Bratislave a na Slovensku.
Počet zamestnancov
100-149 zamestnancov
ID: 3028212
Dátum zverejnenia: 24.4.2017
2017-04-24
lokalita: Bratislava Pozícia: Prevádzkar Spoločnosť: B.K.Service s.r.o.
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: Bude dojednaný na osobnom pohovore