Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Prevádzkový manažér gastro prevádzky
B.K.Service s.r.o.
Miesto práce
Bratislava
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
dohodou
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
624eur *PLUS individualne odmeny az do vysky 800eur a odmeny za dosiahnute trzby prevadzky
624eur *PLUS individualne odmeny az do vysky 800eur a odmeny za dosiahnute trzby prevadzky
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Moderný koncept rýchleho občerstvenia "the GRILL" v obchodných centrách v Bratislave a na Slovensku hľadá kolegu so znalosťou kuchyne na manažovanie prevádzky s kuchyňou a výdajom.
Náplň práce:
- koordinácia a manažovanie celkového chodu prevádzky;
- kontrola kuchyne / personálu prevádzky;
- prijímanie personálu a školenie;
- spolutvorba jedálnych lístkov, podieľanie sa na ďalšom vývoji konceptu;
- dohľad nad dodržiavaním kvality jedál a ich prípravy;
- dohľad nad administratívou prevádzky
- byť súčasťou tímu.
Náplň práce:
- koordinácia a manažovanie celkového chodu prevádzky;
- kontrola kuchyne / personálu prevádzky;
- prijímanie personálu a školenie;
- spolutvorba jedálnych lístkov, podieľanie sa na ďalšom vývoji konceptu;
- dohľad nad dodržiavaním kvality jedál a ich prípravy;
- dohľad nad administratívou prevádzky
- byť súčasťou tímu.
Zamestnanecké výhody, benefity
Práca v mladom kolektíve, podieľanie sa na ďalšom vývoji konceptu,
dobré finančné ohodnotenie a odmeny z obratu, kariérny rast, navštevovanie ostatných prevádzok po celom Slovensku, návštevy celosvetových gastronomických výstav.
dobré finančné ohodnotenie a odmeny z obratu, kariérny rast, navštevovanie ostatných prevádzok po celom Slovensku, návštevy celosvetových gastronomických výstav.
Informácie o výberovom konaní
Spoločnosť nevyžaduje vyučenosť v obore, stačí chcieť sa niečo nové naučiť a pristupovať zodpovedne k zadanej práci.
Kontaktovani budu len vybrani uchadzaci.
Kontaktovani budu len vybrani uchadzaci.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
základné vzdelanie
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
Ostatné znalosti
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Vodičský preukaz
B
Počet rokov praxe
3
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- Znalosť kuchyne (aktívna prax) a kalkulácií povinná.
- Znalosť gastronómie, kuchárska prax.
- Samostatnosť, zodpovednosť, lojalita a kreativita.
- Zodpovedný prístup k práci.
- Autorita.
- Dynamika, chuť pracovať, viesť kolektív a byť členom tímu.
- Skúsenosť s vedením a školením personálu.
- Znalosť gastronómie, kuchárska prax.
- Samostatnosť, zodpovednosť, lojalita a kreativita.
- Zodpovedný prístup k práci.
- Autorita.
- Dynamika, chuť pracovať, viesť kolektív a byť členom tímu.
- Skúsenosť s vedením a školením personálu.
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Spoločnosť fungujúca na gastro trhu od roku 2005, ktorá prevádzkuje sieť rýchleho občerstvenia a kaviarní v Bratislave a na Slovensku.
Počet zamestnancov
100-149 zamestnancov
ID: 2691001
Dátum zverejnenia: 2.4.2019
2019-04-02
lokalita: Bratislava Pozícia: F&B manažér, Prevádzkar, Šéfkuchár Spoločnosť: B.K.Service s.r.o.
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 624eur *PLUS individualne odmeny az do vysky 800eur a odmeny za dosiahnute trzby prevadzky