Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Menu Kuchár / Kuchárka
B.K.Service s.r.o.
Miesto práce
OC Aupark ZA, okres Žilina
OC Aupark ZA, okres Žilina
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
Ihneď
Ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
V texte
V texte
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Spracovanie surovín na prípravu jedál
- Príprava pokrmov, teplej a studenej kuchyne
- Znalosť gastronomického sortimentu
- Dodržiavanie hygienických noriem, predpisov HACCP a vnútorných pravidiel
- Spolupodieľanie sa na tvorbe jedálneho lístka, receptúr
- Príprava pokrmov, teplej a studenej kuchyne
- Znalosť gastronomického sortimentu
- Dodržiavanie hygienických noriem, predpisov HACCP a vnútorných pravidiel
- Spolupodieľanie sa na tvorbe jedálneho lístka, receptúr
Zamestnanecké výhody, benefity
- Hlavný pracovný pomer
- Možnosť byť od začiatku pri vzniku a rozvíjaní nového konceptu
- Možnosť spoluvytvárať nový kolektív i pracovný koncept
- Zázemie silnej spoločnosti
- Zamestnanecké benefity
- Platové podmienky 800-1000 € v čistom / mesiac + odmeny
- Možnosť profesionálneho vzdelávania
- Možnosť kariérneho rastu
- Možnosť byť od začiatku pri vzniku a rozvíjaní nového konceptu
- Možnosť spoluvytvárať nový kolektív i pracovný koncept
- Zázemie silnej spoločnosti
- Zamestnanecké benefity
- Platové podmienky 800-1000 € v čistom / mesiac + odmeny
- Možnosť profesionálneho vzdelávania
- Možnosť kariérneho rastu
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Počet rokov praxe
5
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- Samostatnosť
- Zodpovedný prístup k práci
- Ochota učiť sa nové veci z oblasti gastronómie a zdravého stravovania
- Spoločnosť nevyžaduje vyučenie v obore.
- Vyžadujeme prax v oblasti gastronómie, vzťah k vareniu a profesionálny prístup.
- Zodpovedný prístup k práci
- Ochota učiť sa nové veci z oblasti gastronómie a zdravého stravovania
- Spoločnosť nevyžaduje vyučenie v obore.
- Vyžadujeme prax v oblasti gastronómie, vzťah k vareniu a profesionálny prístup.
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Spoločnosť fungujúca na gastro trhu od roku 2005, ktorá prevádzkuje sieť rýchleho občerstvenia a kaviarní v Bratislave a na Slovensku.
Počet zamestnancov
100-149 zamestnancov
ID: 2604527
Dátum zverejnenia: 11.6.2016
2016-06-11
lokalita: okres Žilina Pozícia: Kuchár, Šéfkuchár Spoločnosť: B.K.Service s.r.o.
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: V texte