Executive chef / produktový manažér

B.K.Service s.r.o.

Miesto práce
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
Ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
Dohodou

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Zaškoľovanie a prijímanie nových zamestnancov.
Vytváranie nových jedál a kalkulácií. Koordinovanie personálu na prevádzkach.
Kontrola stavu hygieny na prevádzkach.

Zamestnanecké výhody, benefity

Dobré platové podmienky + odmeny.
Možný kariérny postup.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity

Ostatné znalosti

Microsoft Word - Základy
Microsoft Excel - Základy

Počet rokov praxe

10

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Prax v oblasti gastronómie - kuchár/šéfkuchár.
Schopnosť viesť a koordinovať prácu personálu kuchyne.
Znalosti s vypracovávaním kalkulácií.
Samostatnosť a zodpovedný prístup k práci.
Kreatívnosť.

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť fungujúca na gastro trhu od roku 2005, ktorá prevádzkuje sieť rýchleho občerstvenia a kaviarní v Bratislave a na Slovensku.

Počet zamestnancov

100-149 zamestnancov
ID: 1989251  Dátum zverejnenia: 22.1.2015  Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: Dohodou