Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Kuchár studenej kuchyne, Kuchár pre prípravu hotových jedál
VEŽA Restauran Bistro Bar, Televízna veža Kamzík
Miesto práce
Cesta na Kamzík 14, 831 01 Bratislava, Bratislava
Cesta na Kamzík 14, 831 01 Bratislava, Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
01.10.2017
01.10.2017
Mzdové podmienky (brutto)
dohodu
dohodu
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Altitude restaurant, Televízna veža Kamzík ponúka voľné pracovné miesto pre:
- šikovného a samostatného kuchára-ku na prípravu jedál z aktuálnej Á la Carte a na prípravu hotových jedál pre najvyššie poschodie s názvom Brasseria.
- dlhý a krátky týždeň
- príprava jedál podľa aktuálnej Á la Carte (studená alebo teplá kuchyňa)
- zabezpečenie a udržanie kvality pripravovaných jedál
- podieľať sa na príprave všetkých výrobných procesov pri príprave jedál
- dodržiavanie všeobecných hygienických noriem
- udržiavanie komplexnej znalosti jedál z Á la Carte vrátane surovín, zariadení, dodávateľov, trendov a odporúčaní vhodných úprav
- zodpovednosť za : kvalitu, výrobný proces, technologický proces pripravovaných jedál
- podieľať sa na rozvoji nových jedál a produktov, koncepčných myšlienok, nápadov s účelným využitím
- udržiavať vynikajúce kulinárske zručnosti
- udržiavať komplexnosť a kalkulačné normy
- šikovného a samostatného kuchára-ku na prípravu jedál z aktuálnej Á la Carte a na prípravu hotových jedál pre najvyššie poschodie s názvom Brasseria.
- dlhý a krátky týždeň
- príprava jedál podľa aktuálnej Á la Carte (studená alebo teplá kuchyňa)
- zabezpečenie a udržanie kvality pripravovaných jedál
- podieľať sa na príprave všetkých výrobných procesov pri príprave jedál
- dodržiavanie všeobecných hygienických noriem
- udržiavanie komplexnej znalosti jedál z Á la Carte vrátane surovín, zariadení, dodávateľov, trendov a odporúčaní vhodných úprav
- zodpovednosť za : kvalitu, výrobný proces, technologický proces pripravovaných jedál
- podieľať sa na rozvoji nových jedál a produktov, koncepčných myšlienok, nápadov s účelným využitím
- udržiavať vynikajúce kulinárske zručnosti
- udržiavať komplexnosť a kalkulačné normy
Zamestnanecké výhody, benefity
Motivačné platobné podmienky:
- preprava do zamestnania zdarma (Altitude restaurant, TV Kamzík)
- strava zdarma (obed - polievka a hlavné jedlo, večera - hlavné jedlo)
- pitný režim zdarma
- pranie pracovného odevu zdarma
- silné zázemie spoločnosti
- možnosť profesného rastu
- preprava do zamestnania zdarma (Altitude restaurant, TV Kamzík)
- strava zdarma (obed - polievka a hlavné jedlo, večera - hlavné jedlo)
- pitný režim zdarma
- pranie pracovného odevu zdarma
- silné zázemie spoločnosti
- možnosť profesného rastu
Informácie o výberovom konaní
V prípade Vášho záujmu o uvedenú pracovnú pozíciu, reagujte prosím priamo cez www.profesia.sk - ODOSLAŤ SPOLOČNOSTI ŽIVOTOPIS alebo nám zašlite svoj Životopis spolu so Súhlasom na spracovanie osobných údajov mailom [email protected]
Ďakujeme všetkým uchádzačom za to, že ste si vybrali spoločnosť ALTITUDE, a.s. ako miesto, ktoré chcete spojiť s Vašou budúcou pracovnou kariérou.
Informácie, ktoré ste nám poskytli starostlivo posúdime a v prípade, že splníte naše požiadavky na obsadzovanú pracovnú pozíciu, pozveme Vás na osobný pohovor.
Ďakujeme za pochopenie.
Ďakujeme všetkým uchádzačom za to, že ste si vybrali spoločnosť ALTITUDE, a.s. ako miesto, ktoré chcete spojiť s Vašou budúcou pracovnou kariérou.
Informácie, ktoré ste nám poskytli starostlivo posúdime a v prípade, že splníte naše požiadavky na obsadzovanú pracovnú pozíciu, pozveme Vás na osobný pohovor.
Ďakujeme za pochopenie.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
Vzdelanie v odbore
gastronómia
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Úplný začiatočník (A1) alebo Slovenský jazyk - Expert (C2)
Ostatné znalosti
Skladové hospodárstvo - Základy
Počet rokov praxe
3
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- prozákaznícka orientácia
- profiremná orientácia
- odborné skúsenosti
- schopnosť pracovať samostatne, v prípade potreby pod tlakom, a prísť s proaktívnym, racionálnym riešením
- vyučený talent s chuťou na sebe tvrdo pracovať a učiť sa nové veci
- zodpovednosť
- pozitívny prístup k práci
- vzťah k vareniu z čerstvých a zdravých surovín
- kreativita
- zmysel pre detail
- nekonfliktnosť
- tímový duch
- hygienické osvedčenie pre prácu v potravinárstve
- profiremná orientácia
- odborné skúsenosti
- schopnosť pracovať samostatne, v prípade potreby pod tlakom, a prísť s proaktívnym, racionálnym riešením
- vyučený talent s chuťou na sebe tvrdo pracovať a učiť sa nové veci
- zodpovednosť
- pozitívny prístup k práci
- vzťah k vareniu z čerstvých a zdravých surovín
- kreativita
- zmysel pre detail
- nekonfliktnosť
- tímový duch
- hygienické osvedčenie pre prácu v potravinárstve
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
VEŽA Restaurant Bistro Bar - Televízna veža Kamzík
Spoločnosť H70 s.r.o prevádzkuje reštauráciu VEŽA s otočnou plošinou pre hostí, ktorá umožňuje panoramatický výhľad na Bratislavu a vyhliadkové VEŽA Bistro . Bar a kongresovú miestnosť.
Spoločnosť H70 s.r.o prevádzkuje reštauráciu VEŽA s otočnou plošinou pre hostí, ktorá umožňuje panoramatický výhľad na Bratislavu a vyhliadkové VEŽA Bistro . Bar a kongresovú miestnosť.
Počet zamestnancov
10-19 zamestnancov
ID: 1803244
Dátum zverejnenia: 12.9.2017
2017-09-12
lokalita: Bratislava Pozícia: Kuchár Spoločnosť: VEŽA Restauran Bistro Bar, Televízna veža Kamzík
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: dohodu