Manažér reštaurácie - Bokovka Ružinov

BENCIK CULINARY GROUP - (ALDENTE s.r.o.)

Miesto práce
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
01.02.2018

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Hlavné zodpovednosti:
• Organizovanie denného chodu reštaurácie
• Maximalizovanie ziskovosti
• Kontrola nákladov prevádzky
• Podpora a exekúcia marketingových aktivít spoločnosti a implementácia na prevádzke
• Vedenie a motivácia personálu
• Administrácia
• Ostatné činnosti súvisiace s bezchybným chodom prevádzky

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Vzdelanie v odbore

gastronómia

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2)

Vodičský preukaz

B

Počet rokov praxe

3

Osobnostné predpoklady a zručnosti

* Dynamická osobnosť orientovaná na finančný a kvalitatívny výsledok
* Dobré komunikačné schopnosti
* Tímový hráč
* Zmysel pre detail a čistotu
* Flexibilný
* Pochopenie reštauračného biznisu a proklientský prístup

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť Bencik Culinary Group je jedna z najväčších gastronomických skupín na slovenskom trhu. Do jej portfólia patria reštaurácie Carnevalle, Zylinder, Al Trivio, Al Trivio on Green a Bokovka. Ku skupine tiež patrí sieť samoobslužných jedálni La Cantina a cateringová divízia a cukrárenská divízia CremeChic. Skupina tiež rozšírila svoje aktivity aj na donáškové služby zabezpečujúce stravu pre bratislavských seniorov.
Bencik Culinary Group teda garantuje prácu v stále sa rozrastajúcej spoločnosti s možnosťou ďalšieho profesionálneho rastu.

Počet zamestnancov

150-199 zamestnancov
ID: 1713335  Dátum zverejnenia: 9.1.2018