Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Kuchár
AK-Zlatý Bažant, s.r.o.
Miesto práce
okres Banská Bystrica
okres Banská Bystrica
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
ihneď
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
500 - 900 EUR/mesiac, dohodou, v závislosti od praxe a prístupu ku práci
500 - 900 EUR/mesiac, dohodou, v závislosti od praxe a prístupu ku práci
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Samostatná príprava jedál studenej a teplej kuchyne.
Podieľanie sa na príprave jedálneho lístka. Zodpovednosť za tovar a správne používanie systému HACCP.
Podieľanie sa na príprave jedálneho lístka. Zodpovednosť za tovar a správne používanie systému HACCP.
Zamestnanecké výhody, benefity
Zamestnanecké stravovanie
Príspevok na dopravu
Možnosť prespať medzi smenami v budove kde sa reštaurácia nachádza
Príspevok na dopravu
Možnosť prespať medzi smenami v budove kde sa reštaurácia nachádza
Informácie o výberovom konaní
Na osobný pohovor budú pozvaní len uchádzači, ktorí spĺňajú kritériá.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vzdelanie v odbore
vyučený v odbore kuchár
Vodičský preukaz
B
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
prevádzkovanie reštaurácie a pivárne, podnik je na trhu 20 rokov.
Podnik v centre mesta, kapacita reštaurácie 80 miest, kapacita pivárne 70 miest. Zameraná na slovenskú a zahraničnú gastronómiu.
Podnik v centre mesta, kapacita reštaurácie 80 miest, kapacita pivárne 70 miest. Zameraná na slovenskú a zahraničnú gastronómiu.
Počet zamestnancov
10-19 zamestnancov
ID: 1554654
Dátum zverejnenia: 29.5.2015
2015-05-29
lokalita: okres Banská Bystrica Pozícia: Kuchár Spoločnosť: AK-Zlatý Bažant, s.r.o.
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 500 - 900 EUR/mesiac, dohodou, v závislosti od praxe a prístupu ku práci